HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: GYŐZELEM!

2010.10.23. 21:14 Andris_DFSE

Fontos mérkőzés várt ma csapatunkra, hiszen mindenképpen nyerni kellett az IBK Cartoon Heroes ellen. Mert ha nem… de ebbe nem is gondolkodtunk bele, csak a győzelem lebegett mindenki szeme előtt!

bunkobb: DSC 7520

 

Ennek érdekében leghamarabb Machlik Péter tett, aki egy rosszul elvégzett vendég szabadütést fülelt le, majd pedig köszönte szépen, és meg sem állt a mesehősök kapujáig! Ezt követően pedig Vígh Gyula percei következtek: előbb Kimák Ádámot, majd pedig Nagy Ádámot hozta 100%-os helyzetbe, így már bő tíz perc alatt háromgólosra hízott a DFSE előnye! A vendégek főleg zárt védekezésből igyekeztek kontrázni, de a védelmünk is jól zárt ma. Olyannyira, hogy a harmad végén két emberhátrányt is sikerült kivédekezni (ebből ráadásul 47 másodperc kettős emberhátrány volt)!

bunkobb: DSC 7527

Szünetben nem is kérhetett mást Nagy László, mint hogy hátul továbbra is határozottan takarítsunk, míg elől még jobban összpontosítsunk, hiszen akár nagyobb előnnyel is pihenhettünk volna. Ismét Machlik Péter mutatta annak a jelét, hogy megfogadta az edzői utasítást, hiszen távolról lőtt már lassan védjegyének számító kíméletesen pontos gólt! A négygólos előnynek olyannyira megörültünk – idén ilyen még nem volt -, hogy könnyelműen kezdtünk játszani… Előbb Ulicza Tamás mattolta Héjja Gábort, majd Kovács Gergely és végül Pupek Zsolt. Fájó, hogy gyakorlatilag mindhárom gólt megelőzően ugyanott veszítettünk labdát (a pálya közepén, pont ott ahol tavaly Petri mindig felhívta a figyelmünket, hogy ott csak a pontos passz mehet át), erre a jövőben mindenképpen jobban kell figyelnünk! Rögtön időt is kértünk, hogy kicsit rendezzük sorainkat. Mégis majdnem egyenlített a CH: Kovács Gergely egyedül tört kapura, de Héjja Gábor az első, majd a kipattanó lövést is hatalmas bravúrral védte. Érezhető volt, hogy amelyik csapat hamarabb betalál, az lélektanilag nagy előnybe kerül. Erre leginkább Burai Peti érzett rá, aki egy góllal lepte meg magát születésnapja alkalmából (a labda az egyik vendégjátékoson megpattant, így végül öngólként lett a találat jegyzőkönyvezve). A szünet előtt pedig végre egy szabadütésből is betaláltunk: Kimák Ádám a teljesen üresen álló nagy Ádámnak gurított, aki távolról ragasztott nagy ficakot, így 7:3-mas előnnyel várhattuk az utolsó 20 percet!

 

Az előző harmadokban az első gólt Machlik Péter jegyezte, és hogy ez a jó sorozat ne szakadjon meg, az utolsó felvonásban is ő nyitotta meg a gólok sorát! Majd pedig Kimák Ádám is várt még azzal, hogy lejöjjön cserébe, így Szobonya Kornél nagyszerű centerezését küldte a gólvonalon túlra. Ekkor a CH kért időt, s ezt követően mindent egy lapra feltéve próbálkoztak Kelemen Gáborék a hátrány lefaragásával, s Kovács Gergely két góljával ismét közelebb kerültek hozzánk., azaz 8:5-nél ismét élesedni látszódott a meccs. Szerencsére most mégsem követtük el azt a hibát, mint a második fordulóban a Dunaújváros ellen (azaz nem hagytuk kiegyenlíteni az ellenfelet), hanem próbáltuk minél többet tartani a labdát, és ráadásul még két szép gólt is sikerült szereznünk! Előbb a „kicsik” villantak, vagyis Szobonya Kornél ismét tökéletesen passzolt, ezúttal Bohos Dániel elé, aki közelről nem hibázott. Majd pedig az egész meccs DFSE-s i betűjére Balogh János tette fel a pontot, kialakítva ezzel a 10:5-ös végeredményt.

2010. június 5., vagyis a Magyar Kupa döntőt követően ma végre ismét sikerült – megérdemelten - győznünk! A pályára lépők kitették szívüket-lelküket, minden csapatrész jól, harmonikusan együtt működött, s egy szép győzelemmel sikerült megajándékozni nagyszerű közönségünket! Ilyen játékkal a tabellán előttünk helyet foglaló csapatok ellen is jóval több keresnivalónk lehet!

A meccsen készült képek a közeli napokban felkerülnek oldalunkra!

Salming Férfi OB I, 6. forduló:
Debreceni Floorball SE - IBK Cartoon Heroes 10:5 (3:0, 3:3, 4:2)
Debrecen, 60 néző
Vezette: Vígh László, Vörös László

DFSE pontszerzői: Kimák Ádám 2+2, Machlik Péter 3+0, Nagy Ádám 2+1, Vígh Gyula 0+2, Szobonya Kornél 0+2, Balogh János 1+0, Bohos Dániel 1+0, Tóth Gábor 0+1

Lánczi András

2 komment

Címkék: győzelem ibk ch dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr652393982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kobcsa 2010.10.29. 16:35:48

Gratulálok fiúk. Szép volt.:)

brazdapeter · http://funkydonots.blog.hu/ 2010.10.29. 16:36:07

Hali,
Gondoltam, megosztom itt is. Fotok az esemenyrol (Brázda Gergő-től):

picasaweb.google.com/113946748111811668989/FloorBall#

Gratula, utolag is!
süti beállítások módosítása