HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Oda a veretlenség

2011.09.25. 12:57 Andris_DFSE

Tartalékosan ugyan, de nagy reményekkel vártuk a krokodilok elleni rangadót, és kimondottan a két pontért utaztunk Törökbálintra. A bemelegítésnél is érződött: itt az első idei rangadó, ahol - habár csak két forduló telt még el, de a szereposztás később is lehet ugyanez - az első játszott a második helyezettel. És ha már rangadó: megjegyzendő, hogy a találkozóra extra kevesen voltak kíváncsiak.... Ezzel mindenképpen kezdeni kell valamit, mert ez a mérkőzés is több nézőt érdemelt volna, mint az a körülbelül két tucatnyi embert - akiknek többsége egyébként a debreceniek sikeréért szorított... -, akik vették a fáradtságot és a helyszínen voltak. A másik megjegyzendő momentum, hogy nem volt működőképes az eredményjelző, és néha az időmérés pontossága is érdekesnek tűnt.

Na de akkor kanyarodjunk vissza a mérkőzéshez, pontosabban a kezdetekhez. Próbáltunk az erőnket beosztva, ugyanakkor minél több veszélyt okozni a hazaiak kapuja előtt. A szituációk meg is voltak, vezetést mégis a hazaiak ragadták magukhoz: Ressely Krisztián tálalt Galsai Péter elé, aki közelről nem hibázott. Fel sem ocsúdtunk, amikor egy rossz visszarendeződést követen Varga Gergő majd félpályáról köszönt be, kettőre növelve a krokodilharapások számát.... Ismét inkább mi irányítottunk, és az első emberelőnyös alkalmat sikerült is abszolválni: Duró Norbert talált be Kovács Gergely passzából. Érett az egyenlítés, amikor Hollósi Richárd távoli találatával ismét kétgólosra nőtt a hazai fór. És amikor egy szabadütés-figurát majdnem sikerült a gólvonal mögé juttatni, a kontrából már háromra nőtt a hazaiak előnye... Az első harmadra - meg aztán az egész mérkőzésre is igaz volt - : a helyzetkihasználás hagyott maga után  némi kívánnivalót...

A szünetben is leginkább ez hangzott el, illetve az, hogy a védők próbálják a centereket, vagy hosszú passzok révén akár a csatárt játékba hozni. Igyekezett az intelmeket mindenki megfogadni és ismét sikerült kihasználni az emberelőnyt: ezúttal Nagy Ádám volt résen, aki névrokonának talált be. Amikor éledeztünk volna ismét igazán, akkor egy elég „szotyi” gólt sikerült kapni: Hollósi lövésébe (vagy passzába? ezt még maga az érintett se tudja lehet) Varga Gergő belekapott, ismét háromra növelve a krokodil előnyt. Majd egy elég érthetetlen szituáció következett: Ambrus Norbert kakaskodott Balogh Jánossal, aki nem szólt semmit, csak mosolygott ellenfelén, a büntetőpadra mégis ő ült ki. Pedig ha valakit itt ki kellett volna küldeni, az nem a debreceni játékosnak kellett volna lennie, de ez már csak történelem, főleg azért, mert az emberhátrányt kivédekeztük. Amit viszont nem tudtunk kivédekezni, az sajnos Galsai újabb találata volt. A szünet előtt azért még sikerült ismét gólt lőnünk nekünk is: Duró Norbert nagyot küzdött a labdáért, majd tökéletesen centerezett, Kovács Gergelynek pedig már csak az üres kapuba kellett lőnie.

Az utolsó harmad előtt felszívtuk magunkat és minden erőnket a fordításra szántuk. Hamar emberelőnybe is került, járt a labda, volt számtalan lehetőségünk, de a hazaiak Nagy Ádámja midnent védett. És a nagy közhely, mely szerint a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, ismét igazzá vált... Varga Gergő tökéletes passzát Guzsaly értékesítette. Támadásban úja mi maradtunk inkább, a hazaiak főleg labdát és eredményt igyekeztek tartani, újabb emberelőnybe is kerültünk, de egyszerűen képtelenek voltunk gólt lőni. Azért egy szépségtapasz jutott még nekünk: Durci lőtt szép gólt kevéssel a vége előtt, beállítva a 7:4-es végeredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varga Gergő sokat tett a krokodilok sikeréért

A jobb helyzetkihasználás miatt a krokodilok megérdemelten nyertek, de ha mi lettünk volna a szerencsésebbek, akkor akár mi is nyerhettünk volna három góllal. Természetesen az eseményeket mindenkinek emésztenie kell magában, de jobb helyzetkihasználással nem szabad, hogy gond legyen jövő héten a Phoenix ellen! Mert tudjuk: amit a sors egyszer elvesz, azt vissza is szolgáltatja!

X3M OB I, 3. forduló:
Dunai Krokodilok - Debreceni FSE 7:4 (4:1, 2:2, 1:1)
Törökbálint, 25 néző
Vezette: Vörös László, Ágoston Zsolt

DFSE pontszerzői: Duró Norbert 2+1, Kovács Gergely 1+1, Nagy Ádám 1+0, Nagy Dávid 0+1

Lánczi András
 

1 komment

Címkék: dfse dunai krokodilok varga gergő x3m ob i 11/12 aggasztó nézőszám

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr503254895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andris_DFSE 2011.09.25. 13:20:26

Remélem a lájkok a cikknek szólnak és nem a végeredménynek
süti beállítások módosítása