HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Ismeretlen ismerősök, 1. rész: Szobonya Kornél

2010.10.19. 22:08 Andris_DFSE

Mint ahogy az első bejegyzésünkben is említettük, több rovattal is szeretnénk jelentkezni. Az egyik ilyen az Ismeretlen ismerősök, ahol olyan játékosokat szeretnénk bemutatni, akik a debreceni floorball életet figyelemmel követőek számára már nem ismeretlenek, ugyanakkor honlap hiányában kevesebbet tudtunk róluk. Eddig. Első vendégünk a józsai „szőke herceg”, Szobonya Kornél:

 

- Hogyan ismerkedtél meg a floorballal és minek a hatására kezdtél edzésre járni?

-A Gönczy Pál Általános Iskolába jártam és itt szerettette meg velem ezt a játékot Szakács Attila tanár úr. Eleinte nem szerettem ezt a sportot, de a siker megszerettette velem, ugyanis Attila bával sorra nyertük a kisebb nagyobb versenyeket és diákolimpiákon is jól szerepeltünk és ez nagyon megtetszett majd egyesületbe még komolyabban kezdtem művelni ezt a játékot.

- Burai Petivel együtt a józsai műhely „termékei” vagytok. Mit gondolsz, vannak-e még volt iskolatársaid között olyan tehetségek, akik lendíthetnének a debreceni floorball szekerén?

-Rengeteg tehetség van/volt de hagytuk őket elveszni. Nem tudom hogy vissza lehet-e őket hódítani, mindenesetre néha szóba jön náluk a téma, ám ők csak bizonyos feltételek mellet jönnének vissza, amikről bővebben nem beszéltünk.

- Hogyan kerültél közel az OB I-es csapathoz? Meglepett-e, amikor tavaly be lettél nevezve a bajnokságba?

-Igen, eléggé meglepődtem, amikor egy nyáron Lánczi András felhívott hogy nincs-e kedvem vele és Kovács Gergellyel elmenni Erdélybe egy kisebb tornára és ekkor kerültem közelebb az OB I-es csapathoz, majd egy edzőtábrban felajánlották hogy legyek a csapat tagja.

- 16 éves sem vagy még, de már Magyar Kupa győztesnek vallhatod magadat. Milyen további céljaid vannak a floorball pályán, és a nagybetűs életben?

- Abban az évben nem sokat tudtam hozzátenni a csapat eredményeihez, de ez most másképp van és tudom, hogy sokat kell még tennem érte, de elsődleges célom hogy alapember legyek a csapatban, ugyanis elég hullámzó a teljesítményem, illetve hogy a csapatot megmentsem a kieséstől.

- Mi a legkedvesebb floorballos emléked és miért?

- Nem is tudom... Talán az edzőtáborok, mert ott ismertem meg mindenkit igazán és tudtam meg, hogy ki milyen jó játékos, meg persze, hogy mennyit kell még fejlődnöm hozzájuk képest.

- Mit gondolsz a csapat jelenlegi helyzetéről? Mit tippelsz a hétvégi, CH elleni meccsel kapcsolatban?

-
Úgy gondolom, hogy a csapat egy kicsit megrogyott, amikor a nyáron elment tőlünk pár alapember, ami főleg az korábbi meccseinken látszódott, de most már összekapartuk magunkat valamennyire. Nyerni fogunk! Erre csak ennyit tudok mondani.

- Mi pedig csak annyit, hogy reméljük minden így lesz, ahogy mondtad! További sok sikert neked!

 

 

 

 


 

Szobonya Kornél fiatalon megízlelhette a győzelemet, reméljük később is lesz módja pezsgőzni!

Névjegy:

Név: Szobonya Kornél
Születési hely, idő: Debrecen, 1995. január 6
Eddigi eredmények: Magyar Kupa győztes (2010), bajnoki ezüstérmes (2010)
Becenév: Kiskornél
Floorballozás kezdete: 2004
Eddigi edzők: Szakács Attila, Varga Tibor, Petri Tuominen, Nagy László
Mezszám: 95
Ütőfogás: bal
Jelenlegi ütő: Salming platinum Chyper Z fejjel
Kedvenc sportok: hoki, floorball, amerikai foci
Kedvenc csapatok: Pittshburgh Penguins, Indianapolis Colts
Példakép: Sidney Crosby, Barney Stinson :)
Kedvenc film: Másnaposok
Kedvenc zene: Swedish House Mafia vs Tinie Tempah: Miami 2 Ibiza
kedvenc étel: tatár bifsztek
Mottó: „Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél”

Lánczi András

 

2 komment

Címkék: dfse salming ffi ob1 ismeretlen ismerősök szkornél

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr82384861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hejja33 2010.10.20. 15:14:17

khm...Crosby példaképnek? :P

kiskornel95 2010.10.29. 16:35:04

valami probléma van vele? crosby most gyorsba 2+1 et szerzett ha én CH ellen annyit lövök akkor elismered h vagyok olyan sztár mint ő? :P :DD
süti beállítások módosítása