HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Hétvégi összefoglaló

2010.12.12. 13:05 Borisz15

Nem voltak rossz előjelek a meccsel kapcsolatban, mégis kicsit alul teljesítettünk. Hiányzónk csak Andris volt, az ő helyét Machlik Peti vette át a védelemben. 2 játékosunk a nehéz útviszonyok miatt, sajnos később érkeztek meg, így az első pár percet megbolygatott sorokkal játszottunk, de szerencsére megérkeztek Gianniék, így visszaállhatott a "rend".
Pont az egyik későnk szerezte az első gólunkat, Héjja Gabi kidobását Nagy Dávid váltotta gólra, a labdával igaz kicsit kisodródott, mégis felvágta a hosszúba, 1-0.  07:53-nál akadályozásért kapott két perces büntetést Kornélka, a vendég csapat ki is használta az előnyét,  egy náluk klasszikus Németh-Rácz góllal. Ezt követően az első harmad felét átlépve Machlik Peti kapott egy kétperces pihenőt, a Phoenix ismét kihasználta azt. A második vendég gól után egy pár percre összezavarodott a csapat, ennek köszönhetően a pestiek 2 újabb góllal köszöntek be, majd a harmad vége  előtt, (ahogy Laci szokta mondani) a két kis csikó összehozott egy gólt, ezzel 4-2-vel vonultunk pihenőre. A meccs krónikához hozzá kell tenni, hogy kapusunk könyöke a meccs folyamán szerencsétlen módon megsérült, de muszáj volt végig védenie, mivel másik kapusunk egészségügyi okok miatt nem tud velünk lenni.
A második játékrészt ismét nagy tűzzel kezdtük, egy egri klasszikussal jöttünk fel egy gólra, Kimák Ádám passzából Vígh Gyula volt eredményes. Majd alig átlépve a harmadik percet, ismét egy kiállítással büntettek minket a sporik, Gaba ülhetett a büntetőpadra, az előnyt ismét kihasználta az ellenfél gárda, ezzel 3-5, majd a 9. perceben ismét egy phoenix gól, a vendégek 20-asa volt eredményes, egyéni akcióból, 3-6. 3 gólos különbségnél sem adtuk fel tovább támadtunk , kapura lőttünk, ahogy az edzői utasítást kaptuk, meg is lett az eredménye, Héjja Csaba kapuvasról kipattanó lövésére, Szobonya ért oda először, a labdát kegyetlenül a hálóba vágta, ezzel 4-6. A szünet vége előtt ismét a vendégektől Rácz volt eredményes, ezzel visszaállítva a 3 gólos különbséget. A szünetben (köszönhetően a fejmosásnak?) sikerült visszapörögnünk a meccsre, előtt Nagy Ádám, majd Szobonya Kornél vetette észre magát egy-egy góllal, ezzel feljöttünk 6-7 re.
A 6. hazai gól után a vendégek mestere időt kért, ennek meg is lett az eredménye, ismét egy vendég gól, 6-8. A gól után Machlik második kiállítását kapta meg, de ezt a hátrányt sikerült kivédekezni. 12:37 nél a hazai edző időt kért, próbálta nyugtatni csapatát, de ez eredménytelennek bizonyult, 2 újabb vendég gól után alakult ki a 6-10 es végeredmény.

Megérdemelten nyert a Phoenix. Ez tény. Jól használták ki az emberelőnyeiket, a mi hibáinkat büntették. Sportszerű meccs volt, amit úgy is fel lehet fogni, hogy magunknak veszítettünk el. De már láthatóak voltak pozitív jelek, néhol szép támadásokat vezettünk, Laci kérésének eleget téve tartottuk a labdát, lőttünk kapura. Még mindig azt mondom, ez egy ilyen szezon, végig ilyen nehézkes lesz, de nem szabad feladni, a könnyebb út, nem biztos hogy a helyes is!
 

DFSE-Phoenix Fireball 6-10

Héjja Gábor (0+1), Szobonya Kornél (3+1,2 perc), Vígh Gyula (1+0), Kimák Ádám ( 0+1), Nagy Ádám (1+0) Tóth Gábor (0+1, 2 perc) Nagy Dávid (1+0), Machlik Péter (4 perc), Héjja Csaba (0+1).

 

 

FSE, DEBRECEN!!

Borisz15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr682510693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása