HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Most dől el, kik az igazi (mese)hősök!

2011.01.22. 00:23 Andris_DFSE

A DFSE-ARES/Top Floor meccs elhalasztása miatt egy héttel később, de igazán fontos mérkőzéssel kezdjük meg 2011-et floorball szempontjából. A fővárosi IBK Cartoon Heroes otthonába látogatunk, ahol mindkét csapat számra kiemelkedő fontosságú mérkőzésre kerül sor.

Ha a tabellára pillantunk, láthatjuk, hogy a két gárda ugyanannyi pontot gyűjtött eddig, s aki nyer, az nagy lépést tesz az 1-6 helyekért folyó rájátszás eléréséhez. Így hát nem is lebeg más a szemünk előtt, minthogy begyűjtsük a pontokat, és a felsőházban töltsük a tavaszt. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű, de bizonyítanunk kell: a DFSE-nek helye van a legjobbak között! És akkor a vasárnapi matiné mesehősei mi leszünk, s nagy lépést teszünk a könnyed tavasz felé!

Ha a két csapat múltjára pillantunk, akkor az mellettünk szól. A legutóbbi öt találkozóból négy került lejátszásra (egyszer „nem jelentünk meg”, jött is a szokásos 5:0 nemide), azokat mindet megnyertük. A helyszínről is pozitív élményeink vannak, hiszen eddig kétszer játszottunk a Klébersberg Gimiben, s mindkétszer győztesen hagytuk el a játékteret. Reméljük, hogy ez a sorozat tovább folytatódik, s vidám hangulatban utazhatunk haza.

A CH számára is kiemelkedően nagy a tét, győzelem esetén szinte a hatban érezhetik magukat, s a válogatott játékosok sorát foglalkoztató csapat derekasan készül(t) ellenünk. Mellettük szól, hogy kevésbé kell korán kelniük (10:30-kor kezdődik a mérkőzés), de ezt kellő pihenéssel kell ellensúlyoznunk!

A debreceniek felkészülését nehezíti, hogy Bulátkó Kornél továbbra is betegséggel küzd, ezért nem tud csapata rendelkezésére állni. További gond, hogy pénteken Cseresznye Ádám is vírus fertőzte meg, valamint kisebb megfázások és vizsgák nehezítették a felkészülést, de a cél nem változott: GYŐZNI KELL!

 

Salming Férfi OB I, 13. forduló:
IBK Cartoon Heroes – Debreceni FSE
2011. január 23., vasárnap, 10:30
Budapest, II. kerület, Klébersberg Kúnó Gimnázium (1028 Szabadság u. 23)

Az esemény hivatalos facebook oldala: http://www.facebook.com/event.php?eid=182410461780246&ref=mfról

És végül nagyon más:
Látványos elemekben a floorball sem szegény, de a csütörtöki Ausztria – Magyarország férfi kézilabda világbajnoki csoportmeccs legszebb góljáról megemlékeznénk: aki látta, nyilván kitalálta, hogy Törő Szabolcs találatára gondoltunk. A vagány balszélső egészen akrobatikus mozdulattal lőtte ki védhetetlenül a rövid felsőt.

Reméljük, hogy vasárnap Nagy Ádám, Machlik Péter vagy éppen Bohos Dániel is a góllövő ütőjét csomagolja el, s Törőhöz hasonlóan szintén győzelemre vezetik a csapatukat!

Lánczi András

U.i.: Végeredménytől függetlenül bővebb beszámoló majd csak szerda után várható, addig a felsőoktatásé lesz a főszerep...

Szólj hozzá!

Címkék: ibk ch dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr702604116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása