HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Itthon maradtak a pontok

2011.09.19. 23:43 Andris_DFSE

Szép számban gyülekeztek a nézők a Mechwart-csarnokban, ahol a Debreceni FSE a Rudast látta vendégül. Nem is kellett csalódniuk, hiszen izgalmas, sokgólos találkozón végül Debrecenben maradtak a bajnoki pontok!

A mérkőzés elejétől fogva a DFSE-s fiúk irányították, de az első gólig több, mint tízpercet kellett várni: akkor Pazsák Csaba hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kovács Gergelyt. Gyorsan, és szinte a semmiből egyenlített a Rudas: Kiss Péter volt eredményes. A vendégek öröme ugyanakkor nem tarthatott sokáig: előbb Nagy Ádám lőtt nagy gólt, majd Bohos Dániel cselezte ki nagyon ügyesen a vendégek hálóőrét, majd Pazsák Csaba is beköszönt! Egy kis figyelmetlenségnek köszönhetően viszont a harmad vége előtt szépített a Dunaújváros, így kétgólos DFSE-előnnyel pihenhettek a csapatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durci ismét DFSE-mezben brillírozott

A második húsz percet a vendégek kezdték aktívabban. Egy vitatható büntetőt elpuskáztak a vendégek, sőt az utána következő emberhátrányban nagyszerűen tartottuk a játékszert, esélyt sem adva a Rudas újabb góljának. Ami késett, az viszont nem múlott: egy szép kontra végén sikerült szépíteniük a vendégeknek: újfent Kiss Péter volt eredményes Kovács Balázs passzából. Szép ellentámadást a mieink is prezentáltak: Nagy Dávid forintos passzát követően Kovács Gergely volt a gólszerző. Ezt egy fájdalmas egyperces rövidzárlat követte a hazai oldalon: előbb szabadütésből, majd távolról lőtt góllal egalizált az Újváros, ez igazán elkerülhető lett volna… De ez legalább felkeltette a debrecenieket: előbb Nagy Ádám mutatta meg, hogy „ki az úr a házban”, majd Kovács Gergely lőtt pimasz gólt: a saját térfelének közepéről ívelte kapu felé a labdát, amely elől Duró Norbert elhajolt, a vendégek kapusa pedig tehetetlen volt. Így egy képzeletbeli gólpasszt Durcinak is behúzunk. A góloknak köszönhetően visszaállt a kétgólos differencia a záró harmadra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Védelem biztos alapokon: Héjja Gábor és Burai Péter

A játékrész elején egy szép beütés-figura után megnyugtató gólt lőtt Duró Norbert, aki kétéves fővárosi kitérő után lőtt ismét gólt a DFSE mezében! Reméljük, hogy sok éven át lesz erre müdja! A vendégek ugyanakkor az Istennek sem akarták feladni, és ismét egygólosra olvasztották a debreceni előnyt: ismét a Kiss Péter-Kovács Balázs támadóduó szerzett gólokat. Még mielőtt nagyon lendületbe jöttek volna a vendégek, Pazsák Csaba is beköszönt Balogh János szép labdacsenése után. Ekkor ismét kaptak egy vitatható büntetőt a vendégek, melyet Héjja Gábor hatástalanított. Az idegőrlő percek csak most jöttek igazán: kettős emberelőnyben rohamozhattak a dunaújvárosiak, majd szerencsés góllal – a felső lécről a labda az égbe, pattant, majd a gólvonal mögé pörgött - sikerült egy gólra feljönniük. A hátralévő időben a debreceniek már tartották a labdát és az előnyt, így nem éppen könnyedén, de sikerült legyőzni a Dunaújváros csapatát!

Egy büntető margójára:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szoros mérkőzésen, ugyanakkor megérdemelten maradtak a pontok a cívisvárosban. Amin feltétlen javítani kell: a helyzetkihasználás, valamint a buta gólokat mindenképpen a 0-ra kéne redukálni…. Azért bíztató jelekben sem volt hiány: Héjja Gábor jól védett, Balogh János és Burai Péter jól takarítottak, a támadók közül pedig mindenki pontot szerzett. Folytatás a krokodilok ellen szombaton!

X3M OB I, 2. forduló:
Debreceni FSE – DF-RK-RFT 9:8 (4:2, 3:3, 2:3)
Mechwart, 110 néző
Vezette: Vörös László, Német Balázs

DFSE pontszerzői: Kovács Gergely 3+0, Pazsák Csaba 2+1, Nagy Ádám 2+1, Duró Norbert 1+1, Bohos Dániel 1+0, Kimák Ádám 0+1, Nagy Dávid 0+1, Balogh János 0+1

Lánczi András
Fényképek: Brazda Péter, további fotok itt: https://picasaweb.google.com/104658491418780749034/DFSEDunaujvaros?authuser=0&feat=directlink&gsessionid=nFNlcsu7TorB0-rymbwyVw
Cívishír beszámolója itt: http://www.civishir.hu/sport/mas-csapatsportok/hazai-palyan-gyoztek-floorballosaink/0919184639

1 komment

Címkék: győzelem büntető újváros fényképek dfse x3m ob i 11/12 cívishír

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr73239843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása