HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Irány az első idegenbeli győzelem!!!

2010.11.26. 23:59 Andris_DFSE

Az előző heti mérkőzés beszámolóját úgy zártuk, hogy folytatás Dunaújvárosban. Nos, mi ezt végeredményt illetően gondjuk így, azaz éppen itt az ideje, hogy a bajnokságban végre idegenből is pontokkal zötykölődjünk haza!

Tudjuk, azért nem ingyen fogják azt adni. Az újvárosiak otthon mindenki ellen 120%-ot fognak adni és a közönség is támogatni fogja őket ebben.  Szervezett védekezésre és főleg kontrákra épülő játékuk nagyon veszélyes tud lenni, főleg, ha ők állnak vezetésre. Kíváncsiak is vagyunk, mit kapunk majd a meccstől, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a Duna-parti városban lépünk fel (egy érdekesség: az élvonalat alkotó 8 csapatból 7-nek a székhelye Duna-parti település – most az agglomeráció csapatait budapestinek vettük -, az üdítő kivételt természetesen mi nyújtjuk:)). Az újvárosiak előző heti mérkőzéséből kiindulva lesz időnk emberelőnyben játszani, remélhetőleg a kihasználásunk is megfelelő lesz!

Fontos lenne a pontokat hazahozni, de sajnos nem mindenki tud utazni holnap… Machlik Péter szalagavatója miatt marad távol (ezúton is GRATULÁLUNK neki!), míg Vígh Gyula az előbb említett eseményen vendégeskedik. Bohos Dánielt és Bulátkó Kornélt is egy-egy csúnya betegség miatt kell itthon hagynunk. Ez azért fájó, mert ha a ponttáblázatot megnézzük, akkor két ponterős („Mokvííí” 14 pontot, míg Gyula 10-et gyűjtött eddig, ráadásul Gyula az őszi meccsen sziporkázóan játszott) , és egy szintén tehetséges csatárt, no meg Magyarország egyik, ha nem a legjobb kapusát kell nélkülöznünk.  Az utazókat ez viszont arra kell sarkallnia, hogy az otthon maradtak helyett is nincs mese: NYERNI KELL!

Borisznak sajnos szombaton ZH-ja van, de egy kicsit „pótlandó” az ő kiváló rovatát, egy szerintem győzelemre hangoló dalt én is közlök Veletek:

Salming Férfi OB I, 9. forduló:
Dunaújvárosi Főiskola - Regale Energy Klíma – RFT – Debreceni FSE
2010. november 27., szombat, 18:00
Dunaújváros, Campus Arena (Táncsics M. utca 1/A)

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: borisz újváros dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr242475935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása