HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Fontos győzelem Komáromban!!!

2011.10.19. 15:37 Andris_DFSE

Felemás előjelekkel vártuk a komáromi vendégszereplésünket. Ami bizakodásra adott okot, hogy Cseresznye Ádám és Vígh Gyula is a fedélzeten volt, viszont komoly hiányzók is akadtak: Pazsák Csaba, Héjja Gábor és Bohos Dániel is otthonról figyelhette csapatának vendégszereplését. Felemás érzésünket növelte a krokodilok szombati veresége (?) is, hiszen igazán csak akkor lenne ennek értéke, ha két ponttal jövünk haza Komáromból. Onnan, ahol legutóbb 2007 tavaszán sikerült nyerni, szóval volt miért törleszteni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kovács Gergely (jobbra) osztja a tanácsokat

Kezdésre szép számú, ugyanakkor a korábbi SZPK-DFSE mérkőzéshez képest valamivel kevesebb néző sereglett a komáromi csarnokba. Az első percekben a hazaiak jobban fel is voltak spanolva, de a debreceni védelem jól zárt. A kezdeti megilletődést vendégrészről egyre inkább a bátor játék váltotta fel és a hetedik percben Vígh Gyula szépségdíjas góljával megszületett az első debreceni gól! Egy perc sem telt el, amikor Nagy Ádám távoli bombájával már kettőre duzzadt a cívisvárosi előny! A komáromiak láthatóan megfogta a két vendéggól, míg a mieink felszabadultan kezdtek játszani. A hajdúságiak támadásaiban továbbra is benne volt a gólveszély, de az újabb találatot a hazaiak jegyezték: tipikus komáromi akció végén Szabó Tibor kotorta be a kapu előtt pattogó lasztit. Kovács Gergely kiállításakor az egyenlítésért rohamozhattak az erődvárosiak, de a debreceni védőket nem tudták átjátszani a narancsmezesek. A kivédekezett emberhátrányt emberelőny követett és ezt a gólszerzési lehetőséget nem hagytuk kihasználatlanul! Szép járt a labda, és Tóth Gábor átadása utána Duró Norbert lőtte ki a rövid felsőt, csendre intve a hazai szurkolósereget!

A szünetben további tanácsokat kaptak a fiúk és a folytatásban is igyekeztek megfogadni az utasításokat. Alig tértünk vissza a szünetről, Nagy Ádám fonákkal vette be a hazaiak kapuját, teljesen demoralizálva az SZPK-t! A hazaiak kapust is cseréltek, ami újra tartást adott nekik és újra egyenrangú felek párharcának lehettek tanúi a kilátogatók. Sőt, újra eredményesek voltak az SZPK-sok, habár sok közük nem volta gólhoz: a labda a menteni igyekvő debreceni védőről pattant a gólvonal mögé. A folytatásban is maradt az egyenrangú küzdelem, mindkét kapu előtt adódtak veszélyes szituációk, a legtöbb izgalomra pedig akkor került sor, amikor Bulátkó Kornélnak odaütöttek a hazai csatárok.

A záró húsz perc előtt mindenki arcán látni lehetett az elszántságot, hiszen mindenki győztesen akart lejönni a pályáról! Nagy lépést tettünk a győzelem felé akkor, amikor Vígh Gyula ismét háromra növelte előnyünket! Majd egy 0-ra játszott akció végén Nagy Dávid is beköszönt! Innentől ezt a meccset már csak mi bukhattuk volna el, de ezt a szívességet nem tettük meg a komáromiaknak! Sőt! Előbb Vadócz Bence, majd Mészáros Szabolcs is szabálytalanul szerelte a cívisvárosiak játékosait, így egymás után két emberelőnyt is kapott a tiszántúli egylet. A második lehetőséggel éltünk is, ismét Nagy Ádám talált be, kialakítva ezzel a 2:7-es végeredményt! Az utolsó percekben már ügyesen tartottuk a labdát és a lefújást követően örömtáncot lejtettek a debreceni fiúk!

Megérdemelten, és magabiztosan hoztuk hazai a két bajnoki pontot Komáromból. Erre legutóbb 2007. március 24-én került sor, ideje volt már annak, hogy nyerjünk a komáromi oroszlánbarlangban! Külön kiemelendő, hogy mindösszesen két gólt kaptunk, és abból csak az egyik volt a komáromiak érdeme.Ami viszont fontos: ennek a győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha a pontgyűjtésben nem állunk meg és minden mérkőzést legalább ennyire komolyan veszünk!

X3M OB I, 5. forduló:
SZPK-Nokia Komárom - Debreceni FSE 2:7 (1:3, 1:1, 0:3)
Komárom, 220 néző
Vezette: Liebe György, Kovács Gergely

DFSE pontszerzői: Nagy Ádám 3+1, Vígh Gyula 2+0, Duró Norbert 1+0, Nagy Dávid 1+0, Cseresznye Ádám 0+1, Lánczi András 0+1, Tóth Gábor 0+1, Szobonya Kornél 0+1, Kovács Gergely 0+1

Kapuralövések: 34:26 (11:10; 8:5; 15:11)

Kiállítások: 6 illetve 4 perc

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: komárom győzelem szpk dfse x3m ob i 11/12 szuperrangadó

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr463315012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása