HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Újfent legyőztük az ARES-t!

2011.11.29. 12:20 Andris_DFSE

Az élvonal nyolcadik fordulójában az ARES HC vendégeskedett a Széchenyi utcában. Mindkét csapat győzelemre éhesen lépett pályára és egészen jó kis meccs kerekedett ki belőle!

A kezdő sípszót követően sokáig egyenlő felek küzdöttek a pályán, a vendégek kétszer is kapuvasat lőttek, s a mi támadásainkban is volt veszély. Cseresznye Ádám gólt is lőtt, de szabálytalanság miatt érvénytelenítették a találatát. A 15. minutumban viszont már nem volt apelláta: Bulátkó Kornél jó ütemben dobta a labdát Nagy Ádámnak, aki majd félpályáról bevette Gődér kapuját (1:0)! Egy perccel később emberelőnybe kerültünk, de sajnos ismét mi kaptunk gólt.... Mujahid Tamást gyakorlatilag mi indítottuk, Baba pedig ilyen helyzetben nem hibázik (1:1). Egy perccel a szünet előtt azért újra magunkhoz ragadtuk az előnyt: kapu előtti kavarodást követően nagy Dávid kotort a kapuba (2:1)!

A második játékrésznek is ugyanolyan lelkesedéssel vágtunk neki, mint az elsőnek. Mentünk előre becsülettel, de az ARES egyenlített: Bajaszgalan Amara passzát a szülinapos Dudás Ádám értékesítette (2:2). A mérkőzés felénél pedig Geri Flórián csillogtatta meg tudását: saját térfelén lefülelt egy labdát és meg sem állt a kapunkig (2:3). Próbálkoztunk-próbálkoztunk, de mindhiába: a záró harmadot a fehét mezes vendégek kezdhették előnnyel.

A szünetben megfogadtuk, hogy megfordítjuk a mérkőzést. De azt talán még mi sem gondoltuk volna, hogy egy perc alatt annyi gól lövünk, mint az azt megelőző 40-ben. Pedig így történt: előbb Nagy Ádám talált be (3:3), majd Bohos Dániel is beköszönt (4:3)! Sajnos az örömünkbe ürüm is vegyült: egy perccel később ismét jött Mujahid Tamás, újra x-re hozva a mérkőzést (4:4). Ezt követően kétszer is emberhátrányba kerültünk, de sikerült kivédekezni ezt e kritikus négy percet, Bulátkó Kornél extázisban védte végig a harmadik játékrészt! Az érdi gárda időt is kért, de fontos pillanatban (két perccel a vége előtt) Kovács Gergely köszönt be (5:4). Egy perccel később nagy Ádám is gólt lőtt, s ekkor már zsebben éreztük a győzelmet (6:4). Vadócz Bencét 2+10-zel kiküldték, így ismét emberelőnybe kerültünk, és ismét gólt kaptunk: ismét Geri Flóri volt eredményes (6:5). Volt így még ok az izgalomra, de 13 másodperccel a vége előtt végleg eldőlt minden: Nagy Ádám beállította a 7:5-ös végeredményt.

Megérdemelten nyertünk egy jó mérkőzésen a stílusosan játszó ARES ellen. Az biztos, hogy Pavelka Zoltán csapata a többi egylet dolgát is meg fogja nehezíteni, ez tovább növeli a megszerzett két pont értékét. Hibák azért így is akadtak, de ezeket a legközelebbi, Dunaújváros elleni mérkőzésen ki lehet köszörülni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohos Dániel góllal tért vissza sérüléséből hazai közönség előtt

X3M OB I, 8. forduló:
Debreceni FSE - ARRES HC'94 7:5 (2:1, 0:2, 5:2)
Mechwart, 70 néző
Vezette: Vrba, Hudák

DFSE pontszerzői: Nagy Ádám 4+0, Nagy Dávid 1+2, Tóth Gábor 0+2, Kovács Gergely 1+0, Bohos Dániel 1+0, Bulátkó Kornél 0+1

Szólj hozzá!

Címkék: győzelem ares dfse mechwart nagy ádám bulátkó kornél bohos nagy dávid x3m ob i 11/12

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr363421748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása