HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Újra itt van...

2010.10.15. 23:34 Andris_DFSE

2008. október 31.: A japán központi bank a világ eddigi legalacsonyabb szintjére, 0,3%-ra csökkenti a jegybanki alapkamatot, Szíria az ENSZ Biztonsági Tanácsa előtt támadja meg az USA-t, a hollandok futball legendája, Marco Van Basten 44. születésnapját ünnepli. A nap hírei ezek voltak a nagyvilágnak, ám szűkebb környezetünkben más is történt: ekkor volt utoljára látogatható a www.dfse.hu oldal, vagyis gyakorlatilag azóta szünetel a floorball hírek világhálóra kerülése a DFSE háza tájáról.

Az azóta eltelt majdnem két év sok olyan eseményt hozott, amik már külön kötetet érdemelnének (Petri Tuominen érkezése, országra szóló sikerek, örökre emlékezetes Magyar Kupa győzelem, játékosok jöttek, mentek, maradtak, a sajnálatosan megszűnő női csapat és még sok minden, ami hirtelen nem jut az eszembe, mind-mind hosszú órák beszédtémája). Ezek sajnos kimaradtak. Remélhetőleg eddig. A fentebb is említett dfse.hu domain ismét le van foglalva, és bízok benne, hogy a nem is olyan távoli jövőben már onnan értesülhet mindenki a floorball debreceni alakulásáról. Addig is itt már elérhetőek leszünk. Naprakészségünket és tárgyilagosságunkat igyekszünk megtartani, habár szívünk és billentyűzetünk mindig is magunk felé fog húzni. Vannak tervek érdekes rovatokra, reméljük a megvalósulás szintjére is eljutnak!

Hosszútávú cél a minőségi tájékoztatás, interaktivitás, a könnyedebb témák felszínre hozása, és egy szerethető, sokak által olvasott oldal megteremtése. Így hát nem is remélek mást, hogy minden látogató talál kedvére való írásokat - főleg DFSE győzelmekről - és visszatérő vendégei lesznek oldalunknak!

Lánczi András
Főszerkesztő

Szólj hozzá!

Címkék: dfse dfse.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr302375120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása