HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Vereség, bíztató jelekkel

2010.10.19. 01:38 Andris_DFSE

A tavalyi bajnoki 4-nél, a nyáron kisebb átalakuláson átesett ARES/Top Floornál vizitált vasárnap este a DFSE férfi OB I-es csapata. Tudtuk, hogy a találkozó esélyesei nem mi vagyunk, de ettől függetlenül fegyelmezett játékkal akartunk a lehető legeredményesebben játszani az érdi sátorban (nem tévedés, a mérkőzést egy olyan csarnokban (?) játszottuk, melyet legjobban egy téliesített salakos teniszpályához lehetne hasonlítani. Ettől függetlenül játszottunk már sokkal rosszabb körülmények között is, mégis kicsit rendhagyó volt.).

A remélt fegyelmezett játéknak az első harmadban sajnos nem sok jelét láttuk… Kovács Gergely kétszer is beköszönt korábbi csapatának (sportszerű módon egyik góljának sem örült látványosan), majd egy szerencsés távoli „hulló falevél” góllal már 3-ra nőtt a fehér mezes hazaiak előnye (majd’ egy év után léptünk pályára ismét fekete mezünkben). A 18. percben pedig már 5:0-t mutatott az eredményjelző, sajnos már gyakorlatilag ekkorra minden kérdés eldőlt… Különösen fájó, hogy buta figyelmetlenségekből kaptunk elkerülhető gólok sokaságát, erre a jövőben mindenképpen sokkal jobban kell koncentrálni! De hogy mégse legyen annyira keserű a szájízünk a szünet előtt, Nagy Ádám köszönt be szélről kisodródva, 5:1-re kozmetikázva az eredményt.

A szünetben Nagy László edző azt kérte a csapattól, hogy vonatkoztassanak el a pillanatnyi állástól, és még jobban tegye oda magát mindenki. Erre meg az ARES két tapasztalt Top Floor-osa, Nádor Krisztián és Vadócz Bence talált be, teljesen demoralizálva a debrecenieket. A kapuban csere is történt, Bulátkó Kornélt Héjja Gábor váltotta, aki a hátralévő időben óriási bravúrokkal hívta fel magára a figyelmet .A 36. percben pedig már újabb gólnak örülhettünk: Machlik Péter lövését a védeni igyekvő Vígh már csak beljebb tudta kotorni, így 7:2-vel fordultak a csapatok az utolsó 20 percre.

Arra az utolsó 20 percre, melynek az első két minutumát egyből emberhátránnyal kezdhettünk. Aztán mégis olyan dolgot történt, amire már rég volt példa: emberhátrányból szereztünk gólt! MAchlik Péter és Vígh Gyula ugrott ki, és végül utóbbi vette be a házigazdák kapuját. Sőt! a 47 percben Tóth Gábor már-már szokásos ficakjával 7:4-re alakult az állás, és ekkor a levegőben volt, hogy akár itt még dráma is következhet! A hajdúságiak lelkesedését Dudás Ádám törte le, majd pedig egy szép támadás végén „Kovi” passzából Nádor Krisztián is betalált.

Az ARES/Top Floor megérdemelten tartotta otthon mindkét bajnoki pontot, így öt fordulót követően a hazaiak 100%-osak, míg a debreceniek győzelme továbbra is várat magára (reméljük a most következő hétvégéig, de erről majd a hét folyamán később értekezünk). Ugyanakkor voltak olyan pillanatok, amik kedvezőek lehetnek a jövőre nézve (például a harmadik harmad első tíz perce, vagy pedig a Cseresznye-Bohos-Szobonya támadótrió munkáskodása). Ha pedig mindenki kipihenten, a meccsre koncentráltan és persze megfelelő heti edzésszámmal hangolódva, akkor nem lennének olyan figyelmetlenségek és elkerülhető bekapott gólok, melyek főleg az első harmadban jellemezték játékunkat. Szombaton pedig a CH-t meg kell verni!!!!

Salming Férfi OB I, 5. forduló:

ARES/Top Floor HC – Debreceni FSE 9:4 (5.1, 2:1, 2:2)
Érd, Treff Sportcentrum, 15 néző
Vezette: Odor, Ágoston

DFSE pontszerzői: Vígh Gyula 1+1, Machlik Péter 1+1, Nagy Ádám 1+1, Tóth Gábor 1+0

 

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: ares dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr202382603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása