HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

HANGolódás a hétvégére 2.rész

2010.10.28. 16:05 Borisz15

A múltheti bejegyzésemnek volt némi visszhangja, átolvastam, így bevezetésképpen először az abban leírtakat szeretném tisztázni. Lényeg a lényeg, nekem nem az igényes rockzenét hallgatók, és készítőkkel van bajom, hanem némely fesztivál "szokásaival". Picit igénytelen némelyik, tényleg.
Rockzenét akartam az ehetinek választani, de közbejött egy klipmegjelenés :) . A szerző a dalt, egy konzolokra készített, zenés témájú játékra csinálta. Ez a dal szerepel magában a játékban, az egyik küldetésben a szerző egy másik zenéjével kell összemixelni. Igen, lelőttem a poént, egy DJ-s játékról van szó, a DJ Hero-ról. A második része most jelent meg, nekem még az elsőt sem sikerült beszereznem, bár tervbe volt véve. A játék a méltán híres Guitar Hero-nak egy messzi rokona, sokban hasonlít a kettő egymásra. Az eheti zenénk klipje is animáció, amiben véleményem szerint nagyon jól sikerült modellezni a művész mozdulatait, a közönség viselkedését, a látványt. A lemezlovas aki ezt a számot készítette, személyes kedvencem, Tijs Michiel Verwest, azaz Tiesto. Ő egy holland Dj, Bredában született, és bármilyen hihetetlen is, ő már 41 éves. Már iskolás korában Dj-zett, kezdetben "keményebb" zenéket játszott, később, a 90-es évek elején állt át a Trance-re, amiben szinte megismételhetetlen sikereket ért el. Pályafutásának csúcsa a 2003-2004 es évek voltak, ekkor adta ugyanis máig egyik legemlékezetesebb koncertjét Hollandiában, a Gelodrome-ban 25 ezer ember előtt, 2004-ben pedig ( nézzenek oda, sporttal kapcsolatos) az athéni olimpia nyitóceremóniáján játszott, ezt ugyebár mondani sem kell, millók, sőt akár millárdok is láthatták. Rengeteg nagylemezt készített, ezek később arany,sőt platinalemezek is lettek, és sok-sok előadó számára készített már remixeket.

No de visszatérve a MI hétvégénkre, egy talán rangadónak mondható meccs következik. :) Persze csak vicceltem, ez valóban a rangadó, ugyanis a Dunai Krokodilok csapata látogat a cívisvárosba, visszavágásra éhesen, ugyanis a két  csapat utolsó meccsén a DFSE hagyta el győztesen a pályát, pont jókor, hiszen azon a meccsen nyertünk Magyar Kupát. A meccsnek külön pikantériát ad, hogy 3 volt játékosunk is a Krokikat erősíti most, méghozzá három kiváló egyéniség. Nem váltunk el haragban tőlük, egy percig szó nem volt utálatról, szeretettel várjuk őket haza, igaz jobb lenne ha piros-fehérben játszanának. A nyár folyamán az ellenfél kerete rajtuk kívül is erősödött, hiszen Svédországi "tanulóévéből" hazatért Ressely Norbert, és más válogatott játékossal is erősítettek. Az EC-n ugyan várakozáson alul szerepeltek, de még így is roppant erős a keretük, megfelelő a létszámuk, a kondiciójuk, úgyhogy semmiképpen sem lesz könnyű meccs. Mi próbáljuk játszani a saját játékunkat, és ahogy Laci szokta mondani: "Gondolkodjunk harmadokban, aztán meglátjuk mi lesz". Egy sportszerű, izgalmas meccsre számítok, mindkét oldalon váratlan megoldásokkal.

Végezetül íme a "heti zene", pörögjünk fel a meccsre ;)
 

Borisz15

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr982405659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása