HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Beszélgetés Kovács századossal

2011.05.30. 21:13 Andris_DFSE

Pénteken végleg véget ért a 2010/11-es férfi bajnokság, hiszen a korábbról elmaradt Phoenix-ARES találkozó is lejátszásra került. A mérkőzésnek semmi tétje nem volt, ugyanakkor egy jubilálásra sor került: Kovács Gergely 100. OB I-es találkozóját játszotta (78 alkalommal lépett pályára a DFSE piros-fehér dresszében). Ez alkalomból kerestük és beszélgettünk vele:

- Százados Úr! Milyen érzés átlépni ezt a bűvös számot?

- Jó érzés ezt elérni! (nevet) Persze ehhez kellettek a csapattársak is, akik mellettem voltak (DFSE, ARES). És köszönöm mindenkinek, akivel együtt játszottam!

- Nem akárkikkel játszottál egy csapatban: Varga Gergő, Pazsák Csaba, Duró Norbert, Bulátkó Kornél, Mujahid-testvérek, Nádor Krisztián, Vadócz Bence... és még folytathatnánk. Kivel volt a legnagyobb élmény együtt játszani és milyen álomsort alkotnál a korábbi játszótársakból?

- Ez nehéz! Mindenkivel élmény volt játszani! Persze teljesen más volt a kettő, mert a debreceniekkel együtt nőttem fel és velük imádtam együtt játszani! Aztán jött az új csapat, nagy kihívás volt beilleszkedni de szerintem jól sikerült. Nagyon jó volt a Mujahid testvérekkel játszani, Nádor-Vadócz párossal is. Álomsor az nem könnyű... talán: Bulátkó Kornél, Szabó Péter, Tóth Gábor, Muhjahid Tamás, Pazsák Csabi és természetesen én. De mindenkivel nagyon jó volt játszani.

- Tavaly nyáron kerültél ebbe az általad említett új közösségbe, azaz az ARES-ba. Mi oka volt a távozásodnak és milyennek értékeled a most véget ért szezont?

- A távozásom okai: vágytam új kihívásra, új emberekre és kellett egy kis változás! Ez az év, hát nem volt egyszerű. Az év elején sokan voltunk, megvertünk mindenkit aztán eligazoltak tőlünk páran! Nagyon kevesen maradtunk, de jó érzés volt, hogy az a kevés ember mindent megtett a győzelemért! Minden meccsen hajtottunk és győzni akartunk ez jó érzés volt! Összességében jó év volt!

- Mik a terveid a jövőre nézve? Mi az, amit floorball pályán mindenképpen el akarsz még érni?

- Szeretnék mindenképp még egy bajnoki címet nyerni vagy egy kupagyőzelem se lenne rossz! Igazából tervek annyira nincsenek, játszani és mindent megtenni a pályán, már az is elég.

- 100 mérkőzés, amit csak az élvonalban abszolváltál. Mik a legemlékezetesebb pillanataid az OB I-ben?

- Bajnoki döntő egyértelműen az áll az első helyen, de volt nagyon sok emlékezetes meccs... Ebben az évben például amikor hét emberrel X-et játszottunk a bajnoki címért küzdő Phoenixel!

- Gratulálunk és még sok sikert kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Névjegy:
 

Kovács Gergely
Debrecen, 1989. október 6
poszt: csatár
ütőfogás: bal
mezszám: 8
csapatok: Debreceni FSE (2003-2010), ARES HC (2010-)
 

Eredmények:
magyar bajnok (2007), kupagyőztes (2010), magyar bajnoki ezüstérmes (2010), magyar kupa ezüstérmes (2005), többszörös felnőtt és utánpótlás válogatott (részt vett U19-es világbajnoki selejtezőn 2007-ben Szlovákiában, valamint felnőtt válogatott selejtezőn 2010-ben Lengyelországban), Európa Kupa résztvevő (2007, Olaszország)

Kedvencek:
idézet: „Aki fél a vereségtől a győzelembe menekül!”
étel: csirkemell, Péé módra
színész: Tom Hanks
zene: Pittbull ft. Ne-Yo, Afrjoack and Nayer - Give Me Everything

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: kovi 100 ares jubileum dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr62944434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása