HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

A visszatérők

2011.08.11. 12:53 Andris_DFSE

Évek óta az átigazolási piacot lázba hozó hírekhez köze volt egyesületünknek. 2008-ban Szabó Ákos érkezésével kezdődött a folyamat, azóta több meghatározó játékos távozott és érkezett a piros-fehér debreceni alakulathoz. Mint ahogy említettük, idén -örömünkre -  visszatérők lesznek az OB I-es keretünkben. Így hát őket, név szerint (szigorúan abc-sorrendben) Duró Norbertet, Kovács Gergelyt és Pazsák Csabát kérdeztük:

- Nagy örömünkre szolgál, hogy újra debreceni színekben játszotok. Mi volt a visszatérésetek oka? Milyen érzéssel vágtok neki újra hazai színekben a bajnokságnak?

Duró Norbert: -A visszatérésnek igazából két oka volt, mégpedig hogy utolsó éves leszek az egyetemen valamint, hogy több időt szeretnék itthon tölteni.
Nem kevés energiát és időt emésztett fel a - péntekenkénti rohanós felutazás, hajtós meccs, majd rohanás haza - kombináció. Viszont bátran kijelenthetem, hogy 100%-ig megérte. Két bajnoki címet szereztünk a Krokodilokkal és két Magyar Kupa ezüstöt is begyűjtöttünk. A lehető legsikeresebb volt ez a két év, remélem a Magyar Kupa arany is egyszer bekerül a vitrinbe.

Természetesen jó érzéssel vágok neki a szezonnak, új kihívást jelent egy, a tavalyi szezonban "leírt" csapatot erősíteni. Megpróbálunk mindent megtenni hogy Debrecen újra a régi fényében ragyogjon.

Kovács Gergely: - A hazatérésemnek volt több oka is, az egyik, hogy a hazai meccsekért is majdnem 250 km kellett utaznom ami nagyon fárasztó főleg majdnem minden hétvégén. A másik, hogy az életem úgy alakult, hogy Debrecenben kell lennem, és nem tudnék se edzeni, se minden meccsen részt venni. Nagyon jól éreztem magam az Aresban megismertem nagyon sok új embert, és tanultam nagyon sok új dolgot is! Nagyon várom az első mérkőzést főleg hazai közönség előtt. Remélem, hogy a Debrecentől újra rettegni fog mindenki

Pazsák Csaba: - Több oka volt a visszatérésemnek, egyik ilyen ok a rengeteg utazás. Három város között kellett ingáznom és ez teljesen elvette az időt minden más dologtól. A másik ilyen tényező, hogy szeptembertől az utolsó szemesztert kezdem az egyetemen és nem akartam, hogy a floorball a tanulás rovására menjen, de ezen dolgok ellenére nagyon jól éreztem magam a Krokodilba és életem legsikeresebb szezonján vagyok túl, és rengeteg új élménnyel gazdagodtam, Köszi Srácok!

Őszintén, már nagyon várom az új szezont, hiszen rengeteg fiatal van a Debrecenben és mindenki tudja, hogy tavaly milyen szezonja volt a DFSE-nek, de idén újra a régi Debrecent fogják látni!

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érkezésetekkel jelentősen erősödött a keretünk. Mit vártok a következő idénytől?

D. N.: - A következő szezonban a legfőbb cél csapat „újjáépítése”, szervezett játék megtervezése és megvalósítása, a bajnokság vége pedig alakuljon a lehető legjobban.

K. G.: - Jó szereplést várok a csapattól, reális cél a harmadik hely, de persze ennél csak jobb lehet.

P. Cs.: - Reális célnak az első négybe kerülést jelölném meg, de hát kitudja, mert bármi megtörténhet.

- Előző csapatotoknál melyik meccs, melyik pillanat a legédesebb emlék?

D. N.: - Az átigazolásom utáni első évben volt a legemlékezetesebb meccsem, méghozzá pont a Debrecen ellen. Az első harmadban 4 góllal mentek a hazaiak, innen voltunk képesek felállni a krokikkal és 8-8-ra hozni a mérkőzést. A történethez hozzátartozik hogy a meccs utáni összefoglaló Tozsó „tollából” ma is kint lóg a falon nálam, rettentő jól esett. Ezenkívül minden meccset élveztem, főleg az első évben, óriási bizonyítási vágy volt bennem mind a Krokodilok felé, de még jobban a Debrecen felé. Ennek az eredménye is meglett, életem legjobb szezonjának tudhatom azt az évet.

K. G.: - A legjobb meccs mikor hét emberrel döntetlent játszottunk az akkor még bajnoki címért hajtó Phoenix csapatával.

P. Cs.: - Mindenképpen, a bajnoki címről döntő Komárom elleni meccset, ahol szinte a padlóról álltunk fel és nyertük meg az utolsó percekbe a mérkőzést.

- Hányas számú mezben láthatunk majd titeket?

D. N.: - 29-es mezben leszek, születésnapom erre a napra esik.

K. G.: - Én a 69 es mezszámot választottam, de nem részletezem.

P. Cs.: - Én maradok a régi debreceni mezszámomnál, ami a 16-os !

És ha már mez: új garnitúrák fognak érkezni, egyik piros-fehér, míg a másik fekete-kék színkombináció lesz.

Névjegyek:

Duró Norbert
születési hely, idő: Debrecen, 1990. január 29.
becenév: Durci
ütőfogás: jobb
mezszám: 29 (korábbi mezszám: 15)
Eddigi sikerek: 3x magyar bajnok (2007, 2010, 2011), 3x MK ezüst (2005, 2010, 2011), többszörös utánpótlás és felnőtt válogatott

Kovács Gergely
születési hely, idő: Debrecen, 1989. október 6.
becenév: Kovi
ütőfogás: bal
mezszám: 69 (korábbi mezszám: 8)
Eddigi sikerek: 1x magyar bajnok (2007), 1x MK győztes (2010), 1x bajnoki ezüst (2010), 1x MK ezüst (2005), többszörös utánpótlás és felnőtt válogatott

Pazsák Csaba
születési hely, idő: Debrecen, 1988. december 19.
becenév: Pazsi, Csabi
ütőfogás: jobb
mezszám: 16
Eddigi sikerek: 2x magyar bajnok (2007, 2011), 1x MK győztes (2010), 1x bajnoki ezüst (2010), 2x MK ezüst (2005, 2011), többszörös utánpótlás és felnőtt válogatott

(félkövéren szedve a DFSE-vel elért sikerek)

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: kovi mez dfse durci visszatérők pazsák csaba x3m ob i 11/12

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr833145871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása