HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Ellenféllesőben, 3. rész: Dunai Krokodilok

2011.09.08. 23:06 Borisz15

 Kis kisiklással, de folytatódik a sorozatunk. Harmadízben a kétszeres címvédő Dunai Krokodilok bemutatására kerül sor, akik nem kisebb tettre, mint a triplázásra készülnek. Ennek jegyében magabiztos győzelmet arattak Szolnokon, az első játéknapon.

Ugyanakkor ez most nem lesz olyan könnyű (ha egyáltalán bármikor is az?), mint tavaly, hiszen Duró Norbert és Pazsák Csaba visszatért hozzánk, míg a kispadról Szabó József is távozott. De egy csapat attól válik naggyá, hogy még ilyen körülmények között is meghatározó szereplője marad a pontvadászatnak. Mi pedig külön reméljük, hogy egy év intermezzót követően a DFSE-Krokik párharc ismét (arany)érmekről dönt!

Akire érdemes figyelni: Varga Gergő
Gergő kiemelése számunkra egyértelmű. Nem csak azért, mert kiváló sportembert, barátot tisztelhetünk benne, hanem mert éveken át a DFSE-nek is meghatározó embere volt. Cselei, húzásai, technikai képessége nemzetközi szinten is ismertek. Őszintén csak reménykedünk benne, hogy láthatjuk őt még piros-fehér DFSE dresszben, de ha mégis mást hoz az élet, a debreceni floorballnak örök nagykövete marad! Ezt ez a kis videó is bizonyítja:

 

 

Aki meglepetést okozhat: Ressely Norbert:
A testvérpár ifjabbik tagja igazán most bizonyíthatja rátermettségét! Eddig több húzóember volt körülötte, most neki kell akár még többet vállalnia, amire adottságai ismertek.

És akkor néhány kérdés a krokodilok csupaszív védőjének, Ambrus Norbertnek:

- Hogyan értékelnéd az EC-s szerepléseteket?

- Remek erőfelmérő volt és összességében pozitív szájízzel jöttünk haza. Sajnos mivel nagyon sokan nem tudtak velünk tartani a bajnoki keretből és többen ráadásul az utolsó pillanat után tudatták ezt velünk, így az igényeinkből némiképp vissza kellett venni. Természetesen az eredménnyel nem vagyunk elégedettek, mert az egy kötelező győzelmet (már ha lehet ilyen egy EC-n) ugyan magabiztosan hoztuk, de ezen kívül összesen egy harmadot tudtunk megnyerni. A csapat hozzáállása, fizikai felkészültsége viszont mindenképpen bizakodásra ad okot, azok a játékosok pedig akikre nagyon sok terhet helyeztünk állták a sarat és jó egyéni teljesítményt hoztak, hiszen Varga Gergő a 6., Ressely Norbi meg az 5. lett a kanadai táblázaton ami a jelenlévőket tekintve mindenképpen megsüvegelendő. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy csapatként is jól működtünk. Minden meccset jól bírtuk az utolsó másodpercig mind lábon, mind fejben. Az eredmények nem ezt tükrözik, de ha valaki látta a meccseket, az tudhatja, hogy minden meccsen volt szakasz amikor legalább is egyenrangú ellenfelek voltunk. Az pedig külön öröm volt, hogy a testjátékban úgy tudtunk teljes mértékben felnőni a mezőnyhöz, hogy nem szórtak meg minket kiállításokkal. Reméljük ez a hazai bajnokságban nem fog visszaütni.

- Az utóbbi években mindig volt játékosmozgás a keretben. Idén vannak-e érkezők?

- Nincsenek érkezők és nem is tervezünk igazolni. Az ifjú titánokra szeretnénk komolyabb felelősséget rakni.

- Kétszeres címvédőként milyen célokkal vágtok neki a szezonnak?

- Azt hiszem nem meglepetés, hogy a bajnoki és kupa győzelmet szeretnénk ünnepelni egyszerre a szezon végén, mint már évek óta, de gondolom ezzel pár csapat így van még a mezőnyben.

- Szerinted meghatározó csapata lesz-a a következő bajnokságnak a DFSE? Melyik DFSE-Krokodilok párharcra emlékszel vissza legszívesebben?

A DFSE mindig meghatározó volt az OB1-ben, biztosra még tavaly sem lehetett menni ellenük. A bajnokság színvonala érdekében remélem idén is ez lesz. 
Őszintén megmondom, hogy kevés DFSE meccsre emlékszem vissza szívesen, mert viszonylag ritkán jöttünk ki győztesen a párharcokból, de azért szerencsére van pár szép emlék is, mint pl a két évvel ezelőtti bajnoki "döntő". Az zsivány volt :)

- Végül egy tippet kérnék a bajnokság végső sorrendjére!

- Különösebben nem követtem a nyáron, hogy mi történt a többi csapatnál, úgyhogy erre a kérdéssel egy passzal tudok megérkezni.

 

 X3M OB I, 3. forduló:
Dunai Krokodilok - Debreceni FSE
2011. szeptember 24-25
Törökbálint

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: dfse dunai krokodilok varga gergő x3m ob i 11/12 ellenféllesőben

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr303212613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása