HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Az első pontok Érdről érkeztek

2011.09.08. 23:50 Andris_DFSE

Nagy várakozás előzte meg az első fordulós fellépésünket, hiszen a nyáron alaposan megerősödött kerettel és komoly felkészüléssel indultunk útra az ARES ellen. Az ellen az ARES ellen, ahol sose mehettünk eddig biztosra, és most is kicsit fekete lovai a mezőnynek.

Nem is kezdődött álomszerűen a mérkőzés: sportnyelven fogalmazva idény eleji formát mutattunk az első percekben (ha őszinték akarunk lenni, nem sok momentumunk volt), és egy szerencsés, megpattanó góllal meg is szerezték a fehér mezesek a vezetést. Ezt követően Kovács Gergely volt szabálytalanabb a kelleténél: két perces kiállítás és újabb ARES gól következett. Ezt követően még időben ébredtünk és öt perc alatt megfordítottuk a mérkőzést: a visszatérők, azaz Pazsák Csaba és Kovács Gergely voltak leginkább elemükben, így a szünetre egygólos előnnyel vonulhattunk. Különösen Kovi első gólja volt pimasz: a kapu mögül ütötte a hazaiak kapusának hátára a labdát, ami onnan a gólvonal mögé pattant.

A második játékrész már rólunk szólt: a Nagy család jelezte, hogy a tavalyi keretben is vannak gólképes játékosok, hiszen előbb Dávid, majd Ádám talált be. Geri Flórián révén még szépítettek a hazaiak, de hamar - mindösszesen két másodperc múlva - újra visszaállt a négygólos különbség Kovács Gergely jóvoltából. A játékrész további találatait is mi jegyezhettük: előbb Nagy Ádám talált be, majd ismét Kovi köszönt be előző gárdájának.

A záró felvonásunkra se lehet panasz: gyakorlatilag 0-ra lejátszott támadás végén köszönt be a csk-nk, Tóth Gábor, majd Mujahid Tamás révén ismét szépített az ARES. A hazaiak ismét emberelőnybe kerültek (megint Kovi pihent két percet a büntetőpadon), de egy gyönyörű támadás végén Szobonya Kornél passzából Bohos Dániel talált be. A következő emberelőny csapatunk előtt adódott, és ki is használtuk: Pazsák Csaba passzát Nagy Ádám értékesítette!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovi különösen elemében volt: négy gól és három gólpasszt jegyezhetett fel

Összességében megérdemelten és magabiztosan hoztuk el első bajnoki pontjainkat az ARES otthonából. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltak hibák: az első harmad első perceiben mintha nem is lettünk volna a pályán, illetve a mérkőzés folyamán is számos helyzet maradt ki. Ez később már lehet nem fér bele! Mindenesetre remélhetőleg példát veszünk városunk focistáiról, akik nagy menetelésben már hét győzelmet arattak. Nekünk is a következő lépéssel kell foglalkoznunk: 17-én a Dunaújváros látogat Debrecenbe, számítunk szurkolóinkra!

X3M OB I, 1. forduló:
ARES HC '94 - Debreceni FSE 4:11 (2:3, 1:5, 1:3)
Érd, 25 néző
Vezette: Ágoston Zsolt, Kiss Attila

DFSE pontszerzői: Kovács Gergely 4+3, Nagy Ádám 3+0, Pazsák Csaba 1+2, Nagy Dávid 1+0, Tóth Gábor 1+0, Bohos Dániel 1+0, Szobonya Kornél 0+1, Burai Péter 0+1, Duró Norbert 0+1

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: kovi ares dfse x3m ob i 11/12

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr843212681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása