HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Ellenféllesőben, 4. rész: Phoenix Fireball SE

2011.09.11. 07:46 Andris_DFSE

Sorozatunk következő csapat szintén egy minimum dobogóesélyes, sikerre kiéhezett gárda: a Phoenix. Azt gondolom, hogy idő kérdése, hogy mikor kerül az arany a nyakukba (hacsak nem az újpesti focisták „Majd jövőre!” mondása el nem uralkodik náluk, amit azért nem gondolok). Az eddig is erős csapat további meghatározó játékossal bővült, edzői potenciáljuk is kiemelkedő, lelkesek, és roppant tehetségesek. Mi kell még a sikerhez?

Ennek megfelelően indult a pontvadászat is számukra: az első forduló rangadóját az SZPK ellen hozták, és sokan további sikereket várnak a tűzmadaraktól.

Akire érdemes figyelni: Rácz Domokos
Doma, vagy inkább Mr. Point? Szemtelenül fiatal, ugyanennyire tehetséges és már nagy tapasztalat halmozódott fel benne. Bármelyik kapus retteghet tőle, mert bármikor képes gólt lőni. És lő is (az említett SZPK elleni sikerben négy góllal vette ki a részét). Hosszú távon meghatározója lehet hazánk floorball életének!

Aki meglepetést okozhat: Vígh László
Neve összeforrt az ARES-sal, de a válogatott hálóőr a távozás mellett döntött. Meghatározója lehet csapatának, kíváncsian várom, mennyi lendületet ad a tűzmadaraknak.

És akkor a beszélgetés - még a bajnoki rajt előttről - Németh Zoltánnal:

- Hogy álltok a felkészüléssel? Milyennek értékeled a Czech Open-es szerepléseteket?

- Úgy gondolom hogy a felkészülésünk remekül zajlott, nagyon jó hangulatú edzések, futások voltak! András remekül kombinálta az erőnléti és a technikai/taktikai edzéseket úgyhogy nem unatkoztunk!! Egy két húzódás, gyulladás hátráltatta a csapatot hogy végig együtt készülhessen, de remélem a rajtra mindenki harcképes lesz! A Czech Open tanulságos volt, jó meccseket játszottunk, bár sajnos csak egy meccsen tudott az egész csapat együtt lenni.

- Vígh László érkezésén kívül volt-e valamilyen játékosmozgás a keretben?

- Laci érkezésének örült a csapat, mivel mint augusztusban kiderült Hegyi Zoli nem biztos, hogy a csapattal tud edzeni idén( de nagyon várjuk vissza), így gondok lettek volna kapus téren, de most újra két nagyon jó kapust tudhatunk a keretben! Sajnos pár ember tanulmányai vagy munkája miatt nem tud 100%-ban a csapat rendelkezésére állni, de 2 fiatal játékos beépítésével szerintem orvosolható ez a probléma!

- Mik a célkitűzések a 2011/12-es szezonra?

- Hát mint minden csapat, MI is az aranyért szállunk harcba a kupában és a bajnokságban egyaránt! Remélem idén sikerül el is érni... Nehéz dolgunk lesz, de elég erősnek érzem a keretet!!

- Szerinted meghatározó csapata lesz-e a szezonnak a DFSE csapata? Melyik Phoenix-DFSE mecsről őrzöd a legszebb emlékedet?

- A DFSE-vel minden szezonban számolni kell... Sohasem mehet ellenük biztosra senki, ráadásul 3 régi/új debreceni hazaérkezése komoly fegyvertényt jelent!! Így én úgy gondolom, hogy idén még komolyabb ellenfél lesz a DFSE mint tavaly volt!!
Én a tavalyi Debrecenben lejátszott meccset emelném ki, mivel először sikerült idegenben, a debreceni közönség előtt nyerni!

- Végül tippet kérnék a végső sorrendre!

- Pontos tippet nem szeretnék adni, de úgy gondolom hogy az első helyre a Krokodilok, Debrecen, SZPK, Phoenix négyes akármelyik tagja odaérhet... Szoros évad lesz, már nagyon várom!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Németh Zoli lőni készül: cél az arany!

X3M OB I., 4. forduló:
Debreceni FSE - Phoenix FSE
2011. október 2., vasárnap 14:00
Mechwart-csarnok

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix x3m ob i 11/12 ellenféllesőben németh zoli

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr153217251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása