HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Ellenféllesőben, 5. rész: SZPK-Nokia Komárom

2011.09.12. 11:49 Andris_DFSE

Sorozatunk következő vendége a komáromi gárda, mellyel számos emlékezetes mérkőzést vívtunk már és reméljük, hogy ez idén sem lesz másképpen (és természetesen most a pályán történt eseményekre fókuszálunk, nem arra, ami azon kívül esett meg....)

Az SZPK az a csapat, amely ellen soha, senkinek nem könnyű gólt szerezni. Oroszlánként védik a kapujukat és elől is hatékonyan dolgoznak (elég csak a következő góllövő játékosokat végignézni: Szabó Tibor, Nádor Krisztián, Vadócz Bence, Darai-fivérek). Egy-két emblematikus figura ugyan távozott már a csapatból, legutóbb éppen László Péter, aki sok-sok találatot követően a kispadról próbál minél többet tenni városa floorball életéért. A tavalyi MK sikert nyilván szeretnék megismételni az erődvárosban, és a bajnokságban is az aranyra pályáznak. A sorsolásunkat látva megállapíthatjuk: a harmadik és ötödik forduló között kiderül (sorrendben: Dunai Krokodilok, Phoenix, SZPK), hogy mit ért igazándiból a mi felkészülésünk is. De térjünk vissza a komáromiakra, hiszen most róluk van szó.

Akire érdemes figyelni: Bagi Martin
Kiváló kvalitású hálóőr, mind klubcsapatának, mind a válogatottnak meghatározó tagja. Idén is építhetnek rá - illetve a szintén jó kapusok között számon tartott Horváth Péterre - bátran, hiszen ami neki gól, az minden bizonnyal nem kis dugó lehetett!

Aki meglepetést okozhat: Darai-fivérek
Azaz Bence és Máté. Hihetetlen potenciál van bennük, tehetségesek, gyorsak, nagy küzdők és nem utolsó sorban fiatalok, de már van mögöttük rengeteg tapasztalat. Még sok örömöt okozhatnak a lelkes komáromi tábornak!

És akkor a beszélgetés a nyáron edzővé előlépett László Péterrel:

- Hogy zajlott a felkészülés? Milyennek értékeled a Czech Open-es szerepléseteket?

- Heti háromszor edzettünk, tornákon vettünk részt és minden hétvégén edzőmeccseket játszottunk. Érden, Dunaújvárosban, Csehországba, és hazai pályán játszottuk felkészülési mérkőzéseinket. A Czeh Open-en három hiányzó kivételével mindenki ott tudott lenni, így sokat tudtunk gyakorolni és tanulni. És ez mellé jött az, hogy jó meccseken szép eredményeket tudtunk elérni, meccsről meccsre lendültünk játékba. Összességében nagyon hasznos volt a Czeh Open.

- Tavaly a pályán, idén már a pálya szélén igyekszel segíteni a csapaton. Mikor merült fel benned az edzősködés gondolata? Fogunk még pályán látni?

- Én hat évig dolgoztam edzőként az utánpótlás csapatainknál, és volt egy olyan célom, hogy egyszer majd OB I-es edző szeretnék lenni. Három évig pedig Illés Laci mellett dolgoztam segítőként, rengeteget tanultam tőle, edzéseket tartottam, de mellette játszottam. Idén határoztam el, hogy a játékot helyezem háttérbe az edzőséget pedig előtérben. Illés Laci lemondása után adódott a lehetőség, hogy az OB I-es csapat edzője legyek és én nagyon szívesen éltem ezzel a megtisztelő lehetőséggel. Mivel az edzősködés mellett a játék szeretete még él, ezért az SZPK OBIII-as csapatában fogok játszani, ahogy időm és lehetőségem engedi.

- A „távozásodon” kívül voltak-e további változások a keretben?

- Sok változás van a csapatunkban. Én mellettem Vizeli Csaba végleg Kautczner Zsolt ideiglenesen hagyta abba a floorballt. Helyettük három új fiatal került a kerethez a tavalyi U16-os csapatomból. Móricz Levente  három év után úgy néz ki visszatér a csapatunkhoz. Huszárovics Ádám pedig OBIII-ban fogja folytatni.

- A bajnoki ezüst és kupaarany után idén mi a cél?

- A bajnokságban a dobogón való maradás a cél, a kupában pedig minél tovább menetelni és a végén meglátjuk ez mire lesz elég.

- Tippet kérnék a végső sorrendre!

- 1. Phoenix, 2. Krokodil, 3. SZPK, 4. DFSE, 5. Ares, 6. Diamonds, 7. Dunaújváros, 8. Szolnok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komáromban idén is ünnepelni szeretnének.

X3M OB I, 5. forduló:
SZPK-Nokia Komárom - Debreceni FSE
2011. október 15-16
Komárom, Városi Sportcsarnok

Lánczi András
 

Szólj hozzá!

Címkék: komárom szpk dfse x3m ob i 11/12 ellenféllesőben

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr383220360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása