HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Edzők, legendák, edzőlegendák

2011.12.15. 21:54 Andris_DFSE

Eddigi történelmünk során három edző koptatta a DFSE kispadját. Mindhárman különböző karakterek, de mindhárman sokat tettek azért, hogy a debreceni csapat meghatározó tagja legyen a magyar élmezőnynek a legutóbbi 99 találkozón!

Varga Tibor (2003-2010, OB I-ben 2006-tól, utolsó évben Petri Tuominennel együtt):
A debreceni floorball atyja, alapítója és első sikerkovácsa. De ettől ő többet tett: igazi, mai napig tartó közösséget kovácsolt össze, ami szinte egy családdá vált. E mellett a kezdetektől követte, tanította a gárdát és legalulról a legmagasabbra repítette a DFSE csillagát! Gyakorlatilag mindenkinek ő a nevelőedzője,de sokaknak ettől is több. Munkáját az utánpótlás nevelésben ma is folytatja és reméljük, hogy sok ifjú debreceni talentumot ad a magyar floorballnak!

Petri Tuominen (2009-2010):
Óriási szerencse, hogy Nagybányához legközelebb Debrecenben működik sportegyesület. Hogy miért? Mert ennek köszönhető, hogy a távoli Finnországból Erdélybe kerülő edző megkeresett minket, hogy szívesen látogatná edzéseinket. Hihetetlenül felkészült, legapróbb részletekre is maximális figyelmet fordító, és nem utolsó sorban csapatban gondolkodó kiváló sportembert ismerhettünk meg benne, akivel nem csak a debreceni, hanem az egész ország floorballja sokat nyert. Nem véletlen, hogy ma ő a szövetségi kapitány, és reméljük, hogy a válogatott kvalifikálja magát a svájci világbajnokságra! És bármi is legyen: ő mindig szívesen látott vendég Debrecenben!

Nagy László (2010-napjainkig):
A legjobb lelkű ember, akit ismerhetünk. Fiatal testnevelőként csatlakozott csapatunkhoz 2005-ben és azóta az egyesület egyik meghatározó alakja. A pályán megalkuvást nem tűrően hajtott, és kiszolgált mindenkit, akit passzával csak tudott. Elévülhetetlen szerepe volt az első bajnoki címben, és sok más meccs megnyerésében is. Tavaly nyáron ült le a kispadra (holott kora alapján még a pályán is meghatározó egyéniség lehetne), és az évek során felhalmozott tudást jelenleg itt kamatoztatja. Mindig győzni akar, űzi, hajtja a fiúkat és sok passzos, stílusos csapatot farag a DFSE-ből. Reméljük, hogy szombaton ismét sikerre vezeti a csapatot!

Szólj hozzá!

Címkék: nagy lászló 100 edzők dfse varga tibor petri tuominen x3m ob i 11/12 dfse 100

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr433467204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása