HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Küzdelmes vereség

2012.01.08. 18:49 Andris_DFSE

A hó reggelre ellepte a facebook-üzenőfalat és a Tiszántúl útjait is, így kis késéssel, de szerencsésen megérkezett a DFSE kompániája a Phoenix elleni OB I-es rangadóra, az elsőre 2012-ben. A vizsgaidőszak kicsit beleszólt a keret összeállításába, Héjja Csaba, Vígh gyula emiatt maradt itthon, míg az idősebbik Héjja-testvér megbetegedett. Szobonya Kornél viszont visszatért, így 12 játékossal vágtunk neki a rangadónak.

A túzmadarak számára is fontos összecsapás pörgős játékkal indult, és végül nem érdemtelenül szereztünk vezetést: a mai mérkőzésen 100. OB I-es találkozóján pályára lépő csapatkapitányunk, Tóth Gábor indította a gólszüretet (0:1). Sajnos a hazaiak sem tétlenkedtek, s a Rácz-család középső tagja, Zsombor egalizált (1:1). A vezetést már öccse, a süvítő bombák sorát kapura zúdító Domokos találatával szerezték meg a hazaiak (2:1). A debreceniek viszont megmakacsolták magukat és a bajnokság eddigi legjobb öt percét produkálták: előbb Nagy Dávid lőtt szemfüles gólt (2:2), majd egy szép akció végén Duró Norbert már újra a cíviseket juttatta előnyhöz (2:3). A hab a tortán ismét Nagy Dávid fontos gólja volt, így kétgólos előnnyel mehettünk neki a második játékrésznek (2:4).

Tisztában voltunk azzal, hogy a hazaiak nagyobb nyomás alá helyezik majd kapunkat, de Sztrókay Gábor gyönyörű találatának mi is inkább tapsoltunk volna (3:4). A vendéglátók hamar egyenlíthettek volna, a bírók kicsit vitatható módon ítéltek büntetőt, melyet Bulátkó Kornél kivédett! Emberhátrányba kerültünk, de sikerült hárítanunk minden kísérletet. A mérkőzés felénél viszont már nem volt punktum: egyenlített a Phoenix, ismét Rácz Domokos jóvoltából (4:4). S ha egy üzlet beindul... Az eggyel idősebb Rácz tesó pedig már a hazaiak vezető gólját ütötte be (egy rossz cserénknek köszönhetően... 4:5). Így sajnos nemhogy elillant az előnyünk, már mi loholhattunk a Pafféri-legények után. Ami viszont lelkesedésre adott okot, hogy emberelőnnyel kezdhettük a harmadik felvonást, s az egy gólos hátrány nem komoly differencia!

Mentünk is becsülettel előre, szépen járt is a labda, de a hazai védők sokat dolgoztak, sokat blokkoltak, és ha kapura ment a labda, akkor ott Jani Sándor húzta le a rolót. Mindkét kapu előtt voltak gólszerzési lehetőségek, de sajnos ismét a fekete mezesek örülhettek: ismét Sztrókay vette be a hajdúsági kaput (6:4). Újabb reménysugár volt, amikor tíz perccel a vége előtt megint emberelőnybe kerültünk, de sajnos ugyanaz zajlott, mint tíz perccel hamarabb: járt a labda, lőttünk veszélyeseket is, de nem voltunk eredményesek. Pörögtek a másodpercek, s lélekben többen is lemondtak a pont(ok)ról... Így pedig nem is lehet mást, csak újabb gólt kapni: Németh Zoltán zárta le a gólok sorát (7:4).

A találkozó színvonalas, sportszerű, de mégis küzdelmes volt. Szépséghibája, hogy nem a mieink nyertek, de reméljük lesz erre még módunk 2012 tavaszán! És azért szögezzük le: nem érdemtelenül nyertek a Phoenixesek, jól zárt a védelmük, és elől is pontosabbak voltak. Nem szabad keseregnünk sem: vasárnap rangadó vár ránk az SZPK ellen!

X3M OB I., 11. forduló:
Phoenix Fireball SE - Debreceni FSE 7:4 (2:4, 3:0, 2:0)
Törökbálint, 50 néző
Vezette: Schauer Balázs, Vörös László

DFSE pontszerzői: Nagy Dávid (2+0), Kovács Gergely (0+2), Duró Norbert (1+0), Tóth Gábor (1+0), Nagy Ádám (0+1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tettük széppé Tóth Gábor jubileumát: csapatkapitányunk 100. OB I-es mérkőzését játszotta ma, ő az első, aki ezt az álomhatárt úgy érte el, hogy csak anyaegyesületében lépett pályára
 

Szólj hozzá!

Címkék: phoenix törökbálint dfse gaba x3m ob i 11/12

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr53529285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása