HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Újabb döntetlen, pontvesztés Szolnokon

2012.02.14. 22:29 Andris_DFSE

Méretes lemaradásunkból próbálunk most egy kicsit behozni, azaz a szolnoki, sajnos közel sem sikeres, de elég tanulságos vizitünkről számolunk be (és a lengyelországi sikerről is meg fogunk emlékezni).

Szóval tartalékosan vágtunk neki a vonatos zakatolásnak, hiszen a télies idő miatt így biztosabbnak véltük érkezésünket (és szerencsére lemaradtunk az újbóli bombariadóról is). Kicsit álmos volt még a hangulat, amikor a bírók sípja jelezte: kezdetét veszi a tizenharmadik forduló.

Az álmosságban először a szolnokiak vitték a prímet: Kovács Gergely duplájával és Duró Norbert szólójával három perc alatt hárommal mentünk (0:3). Mégis pirruszi-győzelem volt ez: hirtelen többen is a hazafele útra, vagy bármi másra gondoltak, mindenesetre már zsebben érezték, éreztük a meccset, és hiába fordított a hazai csapat tíz perc leforgása alatt, még senki sem érezte a dolog súlyát... Kollár Csaba még hamar szépített, Bagdi Attila szemfülesen jegyzett gólt, Falusi már egalizált, Tóth Dávid pedig már a hazaiakat juttatta előnyhöz (4:3).

A második játékrész sem éppen a mi szánk íze szerint indult: Falusi újabb találatával kettővel mentek a hazaiak (5:3). Ekkor már kezdtünk magunkhoz térni jobban, s láss csodát, kér Duró-góllal sikerült egalizálni (5:5). És ekkor ismét eljött az, ami az első játékrészben: érthetetlenül hagytuk a szolnokiak támadásaikat, sokszor bután lőttük fel össze-vissza a labdákat, semmilyen tudatosság nem volt játékunkban... A szolnokiak pedig lőttek ismét hármat: Kollár, Bagdi és Verebélyi iratkozott fel a gólszerzők közé (8:5).

A záró játékrészre a lehető legjobban fel akartuk szívni magunkat, erre emberhátrányból mi kaptunk gólt (9:5)... Hiába volt befagyva a Tisza, a tiszaligeti hajó úgy tűnt, már elment. Ekkortól viszont mintha egy másik debreceni csapat lett volna a pályán: dolgoztunk, lőttünk, támadtunk becsülettel, és szépen elkezdtük faragni a hátrányból: Duró ismét két gólt vállalt, valamint a reaktivált Machlik Péter is beköszönt (9:8). A rutinos Hajdú révén ismét emberelőnyös gólt lőtt a szolnoki gárda (10:8), de a hajdúságiak nem álltak meg: előbb Balogh János szépített ismét (10:9), majd egy perccel a vége előtt kovács Gergely egalizált (10:10), beállítva a végeredményt.

Eléggé felemás teljesítményt nyújtott a DFSE: az első három percben és az utolsó harmadban mutatott játékkal fölényes győzelmet arathattunk volna, de ami közte volt, az minősíthetetlen. Istenigazából az egy pontra sem biztos, hogy rászolgáltunk, de legalább a záró játékrészben tényleg mindenki maximális erőbedobással küzdött. Duró Norbert kiemelkedően teljesített - folyamatosan jól mozgott, ő tartotta a lelket a csapatban, 5 gólt és 2 gólpasszt vállalt -, Machlik Péter góllal tért vissza, Héjja Gábor becserélése jó húzás volt, de sajnos több pozitívumra nem tudunk visszaemlékezni. Ami biztos: a mezt nem lehet felküldeni a pályára! Alázatosan kell járni edzésre, tisztelni kell minden ellenfelet és kitenni a lelkünket a pályára! Ha ezt a hármat szem előtt tartjuk, akkor lehetünk eredményesek!

 

Amiben nem volt hiány: Duró Norbert pontos lövései (Fotó: Kollár Csaba)

X3M OB I, 13. forduló:
Szolnok CFK - Debreceni FSE 10:10
Szolnok, Tiszaliget, 20 néző
Vezette: Vörös László, Monszpart Áron

DFSE pontszerzői: Duró Norbert 5+2, Kovács Gergely 3+3, Machlik Péter 1+1, Balogh János 1+1, Héjja Csaba 0+1

Szólj hozzá!

Címkék: máv dfse döntetlen durci tiszaliget x3m ob i 11/12 szolnok cfk

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr994106559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása