HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Nemzetközi hétvége következik

2010.11.03. 15:27 Andris_DFSE

Hétvégén szünetel a bajnokság, de ez nem jelenti azt, hogy a floorball-függők ne találnának maguknak hétvégi programot! Hiszen nemzetközi hétvége lesz, és többek között Magyarország felnőtt és U 19-es válogatottjai is pályára lép a hétvégén.

 

Fókuszáljunk először a mieinkre! Ismét Hungária Kupa néven rendez a szövetség itthon, Budapesten versenyt, melyen a női és férfi felnőtt válogatott, valamint a fiú u 19-esek is megmérettetik magukat. A férfiak egy csoportban játszanak, azaz a felnőtt és U 19-es válogatottunk, valamint Szlovákia U 19-es csapata, és a Brno Bulldogs U 19-esei mérkőznek meg egymással a serlegért. Csapatunkból egy játékos, Héjja Gábor a felnőtt keret tagja (meghívást kapott még Tóth Gábor és Bulátkó Kornél is, de ők nem tudnak Petri Tuominen (balra) rendelkezésére állni), míg az U 19-eseknél számításba vett Burai Péter szintén kénytelen kihagyni a hétvégi tornát. Petritől megtudtuk, hogy számára jelenleg nem az eredmény, hanem a mutatott játék, és főleg a támadások gyakorlása jóval fontosabb! A hölgyek mezőnyében Szlovákia, valamint egy szintén brnoi csapat, a zidenice vív körmérkőzéseket a serlegért. Az esemény pontos programja megtekinthető itt, valamint facebookon is lehet visszajelezni a részvételi szándékot.

És ne feledjük: majd' egy hónap múlva kezdődik a  nyolcadik  (köszönjük a helyreigazítást Durcinak, legközelebb akár ezen az oldalon is megcsillogtathatja tudását, nem csak a krokik odlalán) világbajnokság Finnországban. Igazi főpróbát tartanak Espooban, ahol a négy gigász, a házigazda és címvédő Finnország, a trónkövetelő Svédország, valamint a szintén kiemelkedő Svájc és Csehország legjobbjai adnak randevút egymásnak (ezen országok női válogatottjai pedig Csehországban szintén megmérkőznek). Továbbá tornát rendeznek Spanyolországban (a házigazdák, Belgium és Ausztria részvételével), valamint Dániában. Bővebb információkat a nemzetközi mérkőzésekről az IFF honlapján lehet megtalálni.

Lánczi András

-->

Szólj hozzá!

Címkék: facebook világbajnokság válogatott hungária kupa nemzetközi hétvége petri tuominen finnország2010

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr692420255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása