HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Jön az SZPK!

2012.01.12. 21:35 Andris_DFSE

Rangadóra készülnek a debreceni floorball őrültek: a régi nagy rivális komáromi SZPK érkezik a Mechwartba. Az pedig a floorballos berkekben nem újdonság, hogy egy ilyen találkozó nem éppen sétagalopp egyik csapat tagjai szemében sem, függetlenül attól, hogy éppen hol állnak a csapatok a tabellán. Jelenleg viszont az „MFSZ pontgyűjtő akciójában” (Fila táskákról és ilyen-olyan konyhai felszerelésekről egyenlőre nincsenek információnk) az erődvárosi legénység egyetlen pontocskával megelőzi a cívisvárosi gárdát, no és a rájátszásba kerülés szempontjából igencsak fontos találkozót vívnak majd a felek. Szóval a szokásosnál is nagyobb lesz a tét!

A debreceniek tudják: nyerni kell, vagy könnyen a sufniba kerülhetnek a rájátszás-beli álmok. Nem is készülnek másra Duró Norberték, csak a narancs mezesek legyőzésére! Ezt kisebb-nagyobb betegségek és vizsgaidőszak-beli kötelezettségek nehezítik, de mindenki győzelemre koncentrál! Egy fontos gátat törtünk át akkor, amikor októberben majd négy esztendőt követően sikerült újra győztesként elhagyni Komáromot, igaz, azóta kicsit döcögősebbé vált a DFSE-gépezete... (vereség a Diamondstól, a Dunai Krokodiloktól és a Phoenixtől, győzelem az ARES, a Dunaújváros és a Szolnok ellen, avagy a kötelezőket behúztuk, de rangadót nem nyertünk)

László Péter legénysége pont a mieinktől elvesztett mérkőzés óta vérszemet kaptak és a komáromi sportsajtó azóta szinte csak SZPK győzelmekről számolhatott be. A rájátszást érő helyet szinte bebiztosíthatnák egy debreceni sikerrel, de mi ehhez most nem akarunk asszisztálni!

Komoly hagyományokkal bíró rangadó, nagy tét, válogatott játékosok sora és várhatóan nagy izgalmak várnak ránk vasárnap késő délután. Mi kell még? DFSE-győzelem!

X3M OB I, 12. forduló:
Debreceni FSE - SZPK-Nokia Komárom
2012. január 15., vasárnap, 17:30
Mechwart (bejárat a Külsővásártér felől!)

Szólj hozzá!

Címkék: szpk dfse mechwart x3m ob i 11/12 szuperrangadó

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr423541215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása