HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Nagy László értékelése negyedtávnál

2010.11.09. 22:22 Andris_DFSE

Negyedéhez érkezett a Salming Férfi OB I, hiszen az alapszakasz első kör már lement (azaz mind a nyolc csapat már játszott egyszer mindenkivel). Így hát arra kértük Nagy László edzőt, hogy röviden értékelje játékosaink teljesítményét hét mérkőzés tükrében. Íme:

#2 Burai Péter:

Fiatal kora ellenére nagyon érett gondolkodású és teljesítmény orientáltságú hátvéd. Gyors, nagyon határozott megbízható személy. A lövő erőn és pontosságon csiszolva a legnagyobbak között fogják emlegetni.
 

#3 Tóth Gábor:

Igazi vezéregyéniség. Gyors, határozott, céltudatos és magas játékintelligenciával bíró személy. Magasan képzett játékos a lövő ereje, pedig kiemelkedő. Méltán a csapat kapitánya.

#7 Nagy Ádám:

Fiatal korát ismerve láthatjuk, hogy mindent tud a labdával, amit a labdával csak tudni lehet. Rendkívül gyors, váratlan trükkjei, cselei, lövései élményszámba mennek. A hangulatának változásai viszont rontják a „közönségszórakoztató” játékát.


#13 Nagy Dávid:

Nagyon alkalmazkodó személyiség, aki igyekszik kihozni magából a legtöbbet. Rendkívül jól lát a pályán és igazi csapatjátékos. Sajnos keveset tud edzeni az iskolai tevékenysége mellett, így a labdabiztonságon és az állóképességen kell javulnia ahhoz, hogy a legnagyobbak között emlegethessék.


#15 Héjja Csaba:

Nagyon pozitív személyiség, aki nagyon-nagyon sokat fejlődött, mind labdabiztonságban mind állóképességben. Jól lát a pályán, játékintelligenciája magas. Szorgalmas és kitartó edzésmunkája példaértékű.


#17 Bohos Dániel:

Fiatal tehetség, aki nemrég került az első csapathoz. Gyorsan beilleszkedett és alkalmazkodott az itt tapasztalt iramhoz. Szorgalmas, nagyon lelkes játékos, aki kapu előtti helyzetekben is gyorsan és jól dönt. Törekedése a kondíció és labdabiztonságának fejlesztésén, jó úton halad.


#20 Machlik Péter:

A „vidám trió” első számú tagja egy magasan képzett játékos, akinek lövő ereje és pontossága a legnagyobbak közé emelik. Nagyszerű csapatjátékos, aki bevethető védőként és támadóként egyaránt. Igazi vezéregyéniség válhat belőle, de tudni kell ehhez az érzelmeket kezelni.


#21 Balogh János:

A „vidám trió” másik tagja, akinek képzettsége, játékintelligenciája és lövőtechnikája már fiatal kora óta kiemeli az átlagos játékosoktól. Rendkívül jól lát a pályán, igazi csapatjátékos. Állóképességének javításával, igazán nagy magasságokba érhet.


#22 Cseresznye Ádám:

Jól képzett, intelligens és nagyszerű játékos. Nagyon hasznos játékra képes a pálya egész területén. Jól lát és helyezkedik, labdatartása és elszántsága kivételes. Robbanékonyságát, gyorsaságát fejlesztve igazi példakép lehet a fiatalok számára.


#33 Héjja Gábor:

Nagyszerű kapus és megbízható csapattárs. Magas intelligenciával és rendkívül jó reflexekkel megáldott tehetség, aki mögött számtalan kiemelkedő teljesítményű mérkőzés van. Formája azonban változó, de nagyon jó úton jár, hogy bebizonyítsa: Ő is első osztályú hálóőr.


#56 Bulátkó Kornél:

A csapat egyik kulcsfontosságú tagja. Számtalan sikertörtének főszereplője. Kivételes reflexével, intelligenciájával és tapasztalatával az első osztály egyik legjobb, hanem a legjobb hálóőre.


#73 Lánczi András:

Edzésekhez és mérkőzésekhez való hozzáállása példa értékű. Rendkívül magas intelligenciája és lelkesedése a nagyok közé emelik őt. Határozott és hasznos játéka mellett, jól lát és helyezkedik. A lelkesedésében, azonban hordozza a pontatlanságot és a „kapkodás” hibáit.


#86 Vígh Gyula:

A „vidám trió” harmadik tagja, aki vidámságával, életkedvével igazi színfoltja a csapatnak. Magasan képzett, intelligens és igazi csapatjátékos. Helyezkedései, lövései állandó veszélyt jelentenek az ellenfél kapujára. Azonban a helyzetek nagyobb százalékú kihasználása, nagyobb figyelmet és koncentráltságot igényel.


#87 Kimák Ádám:

Jól képzett, rendkívül hasznos játékos, aki minden poszton bevethető. Átlag feletti játékintelligenciája és hasznos labdatartása minden mérkőzésen megmutatkozik. Jól lát, remek átadásai és szemfüles góljai a legjobbak közé emelik Őt. A rutin, olykor átmegy könnyelműségbe és ilyenkor a hibák is, gyakrabban előfordulnak.


#95 Szobonya Kornél:

Nagyon fiatal, ám annál érettebb játékra képes. Jól képzett fegyelmezett játékos, aki váratlan cseleivel, trükkjeivel azonnal veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Játékintelligenciája, csapatjátéka folyamatosan javul, de az „igazi” rutint csak idővel lehet megszerezni.

Szólj hozzá!

Címkék: nagy lászló értékelés dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr992437215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása