HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

HANGolódás a hétvégére III. rész

2010.11.19. 14:48 Borisz15

 

Halihóó!

 

Ismét jelentkezem szokásos zenés rovatommal (sokak örömére :) ). Ígéretemet most már tényleg beváltom, nem elektronikus zene az eheti választásom. De még nem tartunk a hangszeres zenénél, még mindig géppel összeeszkábált számot választottam. Műfaját előre elárulom, rap. Amennyire én tudom, a felpörgető hip-hop számok legtöbbször boxolók, és amerikai foci csapatok bevonuló zenéje (Erre rögtön jön egy ellenpélda, az Emlékezz a titánokra című sportdrámában a csapat melegítőzenéje pont nem egy "kiütlek tesó ha beszólsz" stílusú muzsika https://www.youtube.com/watch?v=Hubl9Vg7OWM A filmet egyébként ajánlanám sokak figyelmébe, szerintem érdemes megnézni, tanulságos). No de visszatérve a mi zenénkhez, ezt a számot floorballosok sokan fogják ismerni, mivel ha emlékeim nem csalnak, ezt már linkelték a blogra is, még talán a tavalyi, bajonki döntő titulussal illetett Kroki-Debrecen előtt.
A mostani hétvégén nem a Kroki lesz az ellenfelünk, de a mostani meccsen, csakúgy mint a CH ellen, kötelező a győzelem. Az bennmaradáshoz, illetve a szebb helyezésért is. Az ellenfél a Diamonds, akik ellen Gödön sajnos kikaptunk. Azóta elment tőlünk egy Varga Geri, viszont jött egy Kimák Ádámunk (akinek ezúton is boldog születésnapot kívánok), de nem csak a személyi változásokat kell itt említeni, hanem a csapategység is erősebbé kovácsolódott az elmúlt 2-3 hónapban. A meccs a Kossuth Lajos Gimnáziumban kerül megrendezésre, ami Debrecen egyik legpatinásabb iskolája, így a pálya minőségére biztosan nem lesz panasz. Reméljük sokan jösztök szurkolni. ;)

Na de! Íme az ehétvégi zene:
 

Roy Jones JR. személye azért érdemel néhány mondatot. Nem tudom tudjátok-e, de ő egy kiváló boxoló, már 10 évesen kezdett boxolni, édesapja volt az edzője. Amatőr szinten mindent megnyert, egy valamit kivéve, az olimpiai bajnoki címet. Ugyebár 1988-ban Szöül-ban volt az Olimpia, és mit ad isten, épp egy koreai bunyóssal került össze a döntőben. Jones leiskolázta ellenfelét, de a bírák mégis a koreait hozták ki győztesen. Ez természetesen közfelháborodást keltett, évek múlva a NOB elismerte győzelmét, de hiába, az aranyszínű medál sosem lógott a nyakában. Egy évvel ezután a profik közé lépett, ott is, hasonlóan amatőr karrierjéhez, minden címet bezsebelt, kivéve egyet, a WBO övet, amit ugyebár Michalczewski birtokolt.
A meccsre hangolódásnak íme a dal refrénje:

 

Cant be touched

Cant be stopped

Cant be moved

Cant be rocked

Cant be shook 

Hajrá;)
Plusz ráadásként minden héten fogok veletek közölni egy képet, természetesen a floorball világából, amelyek véleményen szerint érdekes pillanatokat örökítenek meg.
Íme az első:

 

 

 

Borisz15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr102459411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása