HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

Salming Férfi OB I: Gyémántos szombat előtt

2010.11.20. 01:18 Andris_DFSE

Szombaton délután három hét szünet után lépünk pályára ismét – figyelem, rendhagyó helyszínen, a Kossuth Gimiben! - , és ha már advent előtti utolsó hétvégénél vagyunk – no meg mert a Diamonds ellen játsznuk -, akkor bátran reméljük, hogy gyémánt hétvége következik!

A tabellára pillantva láthatjuk, hogy a két csapat bizony egymás mögött helyezkedik el, és nem is lehet más a célunk, hogy a hátrányt csökkentsük, mert előbb-utóbb (pontosabban olyan hamar, amikor csak tehetjük, illetve lehetőségünk lesz rá) szeretnénk előzni, feljebb lépni a tabellán. Erre a legutóbbi két meccsünkből kiindulva (CH, krokik) minden esélyünk megvan, ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy a helyszínen szurkoljon a fiúknak, hogy ezen irányba a fontos lépéseket megtegyük!

Mert bizony nem lesz könnyű dolgunk: Siklósi Evelin már sok tehetséges gyerkőcből verbuvált ütőképes gárdát, és kicsit MTK-feelingje van a csapatának: azaz bárki eligazol valahova, kerül helyette kettő még fiatalabb és még tehetségesebb gyerek. Ebből kifolyólag szélsőségesebb is a játékuk, hiszen váratlan pontszerzésekre éppúgy képesek lehetnek, mint váratlan pontvesztésekre. Éppen ezért minden tiszteletünk a káposztásmegyeri/gödi műhelyé, de reméljük, hogy több pontot idén már nem rabolnak el tőlünk! Emlékeztetőül: az első fordulóban 6:4-es vereséget szenvedtünk, habár akkori önmagunkat is legalább ilyen arányban felülmúlnánk.

FIGYELEM! A mérkőzésre nem a megszokott helyen, hanem a Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumban kerül sor. Cím: Csengő utca 4

Tömegközlekedéssel a következő módon közelíthető meg:
Hajnal utca felől: 2, 2A, 2D jelű trolibuszokkal, 16, 21 és 43-as autóbuszokkal

Vágóhíd utca felől: 15, 15Y, 30, 30A, 49-es autóbuszokkal

Faraktár utca felől: 25, 25Y, 37, 41, 41Y, 45-ös autóbuszokkal

(További információk a DKV honlapján)

Az iskolán belül: a főbejáratnál belépve egyenesen kell haladni a főépületig, majd ott jobbra fordulva már látható a csarnok, illetve az azzal függőfolyosóval összekötött másik épület, ahol az öltözők is vannak.

Azaz mi elmondtuk, hogy juthatsz oda, neked már csak el kell jönnöd, és kiabálnod, hogy HAJRÁ DFSE!!!

Salming Férfi OB I, 8. forduló:
Debreceni Floorball SE – Diamonds SK
2010. november 20., szombat, 15:00
Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma

Lánczi András

Szólj hozzá!

Címkék: dkv kossuth diamonds dfse salming ffi ob1

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr442460478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása