HTML

Debreceni Floorball Sportegyesület

Hírek, érdekességek a debreceni floorballról, mérkőzésbeszámolók, interjúk, egyszóval minden, ami DFSE! ---------------------------------------------- Szeretnél floorballozni? Ne habozz csatlakozni hozzánk!!! Edzésidőpontok: hétfő: 19:30 - 21:00 szerda: 16:30 - 18:00 péntek: 18:00 - 19:30 Edzések helyszíne: Mechwart-csarnok (Széchenyi utca 58.) ---------------------------------------------- Utánpótlás edzések időpontjai: hétfő: 16:00-18:00 szerda: 16:00-18:00 péntek: 16:00-18:00 Edzések helyszíne: Vörösmarty Mihály Általános Iskola (cím: Angyalföld tér 4.) ---------------------------------------------- Női edzés: kedd: 20:30-21:30 csütörtök: 20:30-21:30 Helyszín: Medgyessy Ferenc Gimnázium (cím: Holló László sétány 6.) ---------------------------------------------- E-mail címünk: debrecenifse@gmail.com ---------------------------------------------- Keress minket a facebookon: http://www.facebook.com/debrecenifse ---------------------------------------------- Kérjük támogassa egyesületünket adója 1%-ával! Adószámunk: 18566763-1-09 KÖSZÖNJÜK! ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, Erima U19: Miskolci SzFSE - Debreceni FSE 2012. március 24., szombat, 17:00 Miskolc, Generali Aréna ---------------------------------------------- Következő mérkőzés, X3M OB I: Debreceni FSE - DF-REK-RFT 2012. április 14., szombat, 16:00 Mechwart-csarnok, belépés a Külsővártér felől

Friss topikok

X3M OB I: Fontos idegenbeli siker!

2011.12.05. 01:11 Andris_DFSE

 A bajnokság 9. fordulójában Dunaújvárosba látogattunk, ahol közel sem vártunk könnyű mérkőzésre, de mindenképpen győztesen akartunk hazaindulni. Szerencsére mindkettő teljesült: izgalmas találkozón sikerült felülkerekedni a Rudason!

Igazi meccshangulat várt minket, cheerlederek, szép számú közönség, ráadásként szép sportcsarnok. Jó lenne, ha sok más helyen is ennyien kíváncsiak lennének a floorballra, és ilyen körítés övezné ezt a játékot kis hazánkban!

A találkozó jó iramban és DFSE-fölénnyel kezdődött. A mienk többször is formás támadásokat vezettek, s az egyik ilyen akció végén Nagy Ádám már a kapuvasat forgácsolta. Érett a debreceni gól, s szinte derült égből villámcsapásként ért minket a hazaiak találata: Gutenkost Ábel lőtte fel kapu elé a labdát, a kis lyukacsos golyót Bulátkó Kornél nem látta, így megszületett a spártaiak vezető találata (1:0). A gól lendületbe hozta a Horváth-legénységet, több gólszerzési lehetőségük is adódott, és két percig emberelőnyben is támadhattak, de szerencsére a hajdúsági védelem jól zárt. A szünetig már kiegyenlített játék folyt, és megmaradt a hazai előny.

A szünetben azért nem voltunk elkeseredve, mert volt bőven gólszerzési lehetőségünk, tudtuk, hogy ezzel a játékkal ma nyerhetünk. Ismét mi irányítottunk, és a mérkőzés felénél jött a megérdemelt gól: Kovács Gergely szabadütését Nagy Ádámnak passzolta, aki nagy filót ragasztott a hazai kapuba (1:1)! Továbbra is mi voltunk a kezdeményezőbbek, és ez nem maradt eredmény nélkül: Nagy Dávid fülelte le a kapuskidobást, és senkitől se zavartatva megszerezte a vezetést (1:2)! Sajnos mindösszesen hét másodpercig örülhettünk ennak: egy szabadütést követően Tóth Sándor maradt ember nélkül és egalizált (2:2). Izgalmas kis csata bontakozott ki, ekkor a nézők igazán jól érezhették magukat és izgulhattak, hiszen mindkét csatársor tesztelte a védelmeket. A legjobbkor - fél perccel szünet előtt - lőttünk újra gólt: Kovács Gergely ütőjét szedték fel utolsó emberként, jött is a jogos büntető. A sértett állt a labda mögé, és közönség füttykoncertje ellenére hidegvérrel értékesítette a rávezetést (2:3)! Így mi várhattuk előnnyel a záró harmadot.

Az öltözőben ismét higgadtan összegeztünk, és mindenki számára tiszta volt: még nincs zsebben a két pont. Az iram maradt továbbra is magas, adódtak lehetőségek mindkét kapunál, de a vendég akciókban több veszélyt véltünk felfedezni. Újabb kedélynyugtató gólt újra Kovi lőtt, így már kétgólosra hízott a debreceni előny (2:4), s a másodpercek is szépen teltek! Az utolsó tíz percre minden energiájukat mozgósították a hazaiak, többször be is szorították a mieinket. és már-már meddő fölényüket gólra váltották: egy szabadütést követően Kiss Péter reagált a leggyorsabban és fonákkal bevette Bulátkó Kornél kapuját (3:4). Ekkor már csak két perc volt hátra, a Rudas már az egyenlítésért támadott. Horváth István idejét is kikérte, és hat mezőnyjátékossal próbáltak gólt szerezni, de ez - örömünkre, no meg pontos védekezésünknek köszönhetően - már nem sikerült nekik.

Megszereztük első győzelmünket a dunaújvárosi oroszlánbarlangban, és újabb fontos két pontot zsebeltünk be. A mérkőzés nagyobb részén a mi akaratunk érvényesült, és nagyot küzdve örülhettünk a szezonbeli harmadik idegenbeli győzelmünknek. Mindenki szívét kitéve harcolt, sok szép cselt láthattunk a csapatkapitányi karszalagot is megkapó Duró Norberttől, Nagy Dávid ismét sok labdát szerzett és nagyon hasznosan játszott. Ugyanakkor dicséret illet minden további játékost is! Reméljük, hogy az őszi sorozatunk i betűjére a pontot 17-én, hazai környezetben, szépszámú szurkolósereg előtt a krokodilok legyőzésével feltehetjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Gergely hidegvérrel értékesítette büntetőjét

X3M OB I, 9. forduló:
Dunaújvárosi Főiskola – REK- RFT – Debreceni FSE 3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Dunaújváros, Campus Aréna, 200 néző
Vezette: Dávid András, Monszpart Áron

DFSE pontszerzői: Kovács Gergely 2+1, Nagy Ádám 1+1, Nagy Dávid 1+0

Szólj hozzá!

Címkék: kovi győzelem dunaújváros dfse durci nagy dávid x3m ob i 11/12 campus aréna

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenifse.blog.hu/api/trackback/id/tr283437917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása